Χωρίς Μίχο, αλλά με Μανουσάκη!

27/01/2015 - 16:40

Ο Αιολικός ολοκλήρωσε, κάτω υπό καταρρακτώδη βροχή, την προετοιμασία του εν όψει του αγώνα με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας (28/1, 15:30), προσδοκώντας στη νίκη που θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και σε επαφή με τον πρωτοπόρο Παναργειακό.

Ο Βαγγέλης Γούτης πονοκεφαλιάζει για την απουσία του τιμωρημένου Σπύρου Μίχου, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Επιστρέφει ωστόσο ο Πάρης Μπακάλης, που εξέτισε την ποινή του, όπως και ο Απόστολος Παπαζούδης. Παράλληλα, δικαίωμα συμμετοχής αποκτά πλέον ο Δημοσθένης Μανουσάκης, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Αιολικού.

Από την άλλη μεριά, η Δόξα Νέας Μανωλάδας μπορεί να έλυσε τη συνεργασία της με τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες της, Λαμπρόπουλο, Ντεντόπουλο και Αγγελόπουλο. Η ομάδα του Μίλτου Γκόφα ωστόσο, προχώρησε και σε κάποιες προσθήκες, ώστε να αντισταθμίσει τις απώλειές της. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αποστολή των «μαυραετών» θα ταξιδεύσει αυθημερόν προς τη Μυτιλήνη, εκμεταλλευόμενη ότι το ματς ορίστηκε στις 15:30. Βέβαια, την τελευταία φορά που ο ΠΑΟ Βάρδας επιχείρησε κάτι παρόμοιο, δεν είχε υπολογίσει τις καθυστερήσεις στις αεροπορικές πτήσεις, με αποτέλεσμα να φτάσουν άλλοι με ταξί κι άλλοι με το πούλμαν κυριολεκτικά πριν τη σέντρα στο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής, που απέχει σχεδόν 50 χιλιόμετρα από το Αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης". Και δυστυχώς μέχρι αυτή την ώρα, οι καιρικές συνθήκες θυμίζουν κατά πολύ εκείνη την επίσης βροχερή Τετάρτη.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), με βοηθούς τους Καραγιαννίδη και Τζάκο του ίδιου Συνδέσμου.

Φωτό: Δάκης Κουλουκάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey