Λίμα και σίγουρα ακόμα μία μεταγραφή!

29/01/2015 - 12:36 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2015 - 13:02

Στον Αιολικό είναι απόλυτα λογικό να έχουν αναθαρρήσει μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στον 3ο όμιλο και κυρίως τις γκέλες Παναργειακού, Πανελευσινιακού, αλλά και την ήττα της Καλαμάτας που την αφήνει αρκετά πίσω στο βαθμολογικό πίνακα.

Έτσι, από το πρωί ο Πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Γριπιώτης και ο Τεχνικός Διευθυντής Θεαγένης Διονυσάτος έχουν επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα, ώστε να ενισχυθεί ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Παίκτης του Αιολικού θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Λίμα, η ελευθέρας του οποίου έφτασε στα γραφεία της ομάδας από την Κόρινθο, όπου έπαιξε στο πρώτο μισό φέτος, απομένοντας πλέον τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΑΕΛΚ, κάνοντας επαγγελματικό ντεμπούτο στη Football League και μετρώντας μία συμμετοχή πέρυσι στη Super League, στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Στο δεύτερο μισό της περιόδου 2013-14 αγωνίστηκε για λογαριασμό του Πανναξιακού στη Γ' Εθνική, έχοντας 14 συμμετοχές και δύο γκολ. Είναι γιος του παλαίμαχου άσου του Πανιωνίου Νόνι Λίμα και έκανε τα πρώτα του βήματα στη Λήμνο και τον Ηρακλή Ατσικής, πριν έρθει στη Λέσβο για λογαριασμό της ΑΕΛΚ και επιστρέψει τις προηγούμενες ημέρες για μια νέα καριέρα στο φιλόδοξο Αιολικό.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης είναι δεδομένο πως... άνοιξε η όρεξη και για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει ανασταλτικά, με τις πληροφορίες του "SL" να αναφέρουν πως θα είναι από το "πάνω ράφι", ώστε να μπορεί άμεσα να δώσει λύσεις. Μάλιστα, οι επαφές της διοίκησης με τον εκλεκτό της δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και δεν αποκλείεται ακόμα και μέχρι το βράδυ ή το αργότερο αύριο να ανακοινωθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey