Επιστροφή Κουτρομπίλα!

27/02/2015 - 11:58

Η διοίκηση του Αιολικού αποφάσισε να προσθέσει ένα ακόμα "γρανάζι" στη μηχανή της, φέρνοντας ξανά κοντά στην ομάδα έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά ως τερματοφύλακας, προπονητής και γενικός αρχηγός.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κουτρομπίλα, που βρέθηκε τελευταία φορά σε διοικητικό πόστο τη σεζόν 2011-12 όταν η ομάδα έχασε στο νήμα την άνοδο από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Πλέον, ο "Κούτρο" επιστρέφει σε μια διαφορετική θέση, με αυξημένες ωστόσο αρμοδιότητες. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του "SL" θα αναλάβει Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος και από ώρα σε ώρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης.

Ο Κουτρομπίλας συναντήθηκε πριν λίγη ώρα με τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και στις 13:00 θα παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές από τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επιστροφή του παλαίμαχου τερματοφύλακα στην οικογένεια του Αιολικού ήταν και επιθυμία του Παναγιώτη Τρύφωνα, έχοντας συζητήσει τη συγκεκριμένη εξέλιξη με τον προπονητή της ομάδας, κατά τη διάρκεια των επαφών πριν την πρόσληψή του.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey