Με στόχο τη νίκη στη Ζάκυνθο

22/03/2015 - 11:07 Τελευταία τροποποίηση στις 22/03/2015 - 11:24

 

Τη μεγάλη μάχη για να μείνει μέσα στο κόλπο της ανόδου αναμένεται να δώσει σήμερα το μεσημέρι (15:00) ο Αιολικός, που αγωνίζεται στην έδρα του Ζακυνθιακού, κάνοντας το μακρύ ταξίδι από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στη νίκη, που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν κοντά στην κορυφή, ή και να πλησιάσουν περισσότερο αν στραβοπατησει ο Πανελευσινιακός στη Νέα Μανωλάδα.

Ο Αιολικός έφτασε χθες στη Ζάκυνθο και θα παλέψει σήμερα δίχως να υπολογίζει στον τραυματία Πέτρο Γόμο, αλλά και στον Σταμάτη Καλαμιώτη. Ο νεαρός μέσος έμεινε αιφνιδιαστικά εκτός αποστολής και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν την τελευταία προπόνηση. Το κλίμα είναι βαρύ για τον ίδιο, αλλά η διοίκηση θα ασχοληθεί με την περίπτωση του μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Ζάκυνθο. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλαμιώτης θεωρείται υπότροπος, αφού είχε απασχολήσει και πριν λίγες μέρες με τη συμπεριφορά του, διοικούντες και προπονητή.

Η 18αδα που επέλεξε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος για το σημερινό ματς είναι η εξής: Μάππας, Παπαλόπουλος, Γάλας, Μουτζούρης, Μαγγανάς, Λίμα, Λένγκα, Παπαζούδης, Μπράκουλα, Μπακάλης, Μίσος, Καδής, Πασαλίδης, Μιχαλάκης, Μανουσάκης, Τόρες, Σπανός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey