Τέλος ο Παναγόπουλος!

19/04/2015 - 15:10 Τελευταία τροποποίηση στις 19/04/2015 - 18:22

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας και τη βαριά ήττα της ομάδας της Μυτιλήνης με σκορ 3-0, η διοίκηση του Αιολικού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Στην ανακοίνωση της ομάδας, τονίζεται ότι η απόφαση λύσης της συνεργασίας, ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου Σταύρου Γριππιώτη. Σε πρώτη φάση διαφαίνεται πως η σταγόνα που ξεχείλισε στη διοίκηση του Αιολικού για να προχωρήσει στην αντικατάσταση του προπονητή, ήταν η εμφάνιση και το αποτέλεσμα στη Βάρδα. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως στη διοίκηση, οι άνθρωποί της και κυρίως ο πρόεδρος τη, ενοχλήθηκαν από το εκτεταμένο ροτέισον που επιχείρησε ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και της Λάρισας.

Σε κάθε περίπτωση, η σύντομη παρουσία του φιλόδοξου τεχνικού Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, είναι σαφές πως είχε προβλήματα από την αρχή της και αυτό που είναι ευρέως γνωστό, ειδικά μετά την ήττα στη Ζάκυνθο που έβγαλε και πρακτικά την ομάδα εκτός στόχων, Παναγόπουλος και Αιολικός απλά ανέχονταν ο ένας τον άλλον. Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της «ΡΕΒΑΝΣ».

Η ανακοίνωση: "Με απόφαση της διοίκησης του Αιολικού Μυτιλήνης και προσωπικά του προέδρου κ. Σταύρου Γρυπιώτη, ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey