Κατώτερος του rotation!

19/04/2015 - 14:55

Βαριά ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε ο Αιολικός στην έδρα του ΠΑΟ Βάρδας, πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση νωρίς το μεσημέρι στην Ηλεία.

Οι "κυανόλευκοι" παρατάχθηκαν στο γήπεδο με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, αφού ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος αποφάσισε να προχωρήσει σε γενικευμένο rotation. Το ματς ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, ωστόσο μετά το 20' οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή του, δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Γόμου. Ο Αιολικός απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Ζαγοριανό, ενώ στο 30ο λεπτό προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Γιώργου Σαμπάνη. Στη λήξη του ημιχρόνου ο Μαγγανάς υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Κωνσταντινίδης, που το κέρδισε, σκοράροντας για το 1-0 (45') και βάζοντας μπροστά τον ΠΑΟ Βάρδας.

Στην επανάληψη, ο προπονητής του Αιολικού προχώρησε γρήγορα σε δύο ακόμα αλλαγές μέχρι το 55', περνώντας στο ματς τον Σπανό αντί του Ζαγοριανού και τον Λίμα αντί του Μίχου. Η εικόνα του Αιολικού όμως δεν άλλαξε. Μέσα σε όλα αυτά, υπήρξε και νέος τραυματισμός με τον Μουτζούρη να αποχωρεί στο 72' από το γήπεδο και τον Αιολικό να μένει με 10 παίκτες, έχοντας ολοκληρώσει τις αλλαγές του. Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε με τον ιδανικότερο τρόπο ο ΠΑΟ Βάρδας, σκοράροντας δύο τέρματα μέσα σε τέσσερα λεπτά. Αρχικά, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Νικολόπουλου και Κωνσταντινίδη, ο τελευταίος σημείωσε το 2-0 στο 74ο λεπτό. Εν συνεχεία, ο Νικολόπουλος με δυνατό σουτ στο 77' έγραψε το τελικό 3-0, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του και ταυτόχρονα σχεδόν την παραμονή της στην κατηγορία.

Για τον Αιολικό, η βαριά αυτή ήττα δεν αποκλείεται να επιφέρει εξελίξεις.

Συνθέσεις:

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπετανάκης, Αποστολόπουλος (17’ λτ Π. Πολίτης), Ζέλιος, Σιδέρης, Βραχνής, Νικολόπουλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας (75’ Ανδριέλος), Φωτόπουλος (70’ Αγγελόπουλος), Κωνσταντινίδης, Γραμματικόπουλος
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Μουτζούρης, Μαγκάνας, Μπράκουλα, Γ. Σαμπανης (30’ λ.τρ. Λένγκα), Κάδης, Μαλακός, Μίχος (46’ Λίμα), Μ. Σαμπάνης, Ζαγοριανός (55’ Σπανός), Μιχαλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey