Με "Νίλσεν" και... προβλήματα

26/04/2015 - 11:07

Ο Αιολικός υποδέχεται την Καλαμάτα στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, σε ένα παιχνίδι για την 27η Αγωνιστική του 3ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που θα κάνει σέντρα στις 5 το απόγευμα.

Με τον Θεαγένη Διονυσάτο ως υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της πλέον, η ομάδα της Μυτιλήνης θα προσπαθήσει να πετύχει το απόλυτο σε νίκες μέχρι τη λήξη του φετινού αγωνιστικού μαραθωνίου, ώστε να ολοκληρώσει τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι. Για το σημερινό ματς, ο "Νίλσεν" καλείται να βρει λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα, αφού εκτός των πρόσφατων τραυματισμών υπάρχουν και δύο τιμωρημένοι. Ο Πάρης Μπακάλης εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, ενώ κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Γιώργος Μαγγανάς. Δεν υπολογίζεται ο Μάκης Μουτζούρης, που παραμένει τραυματίας από τον αγώνα στη Βάρδα, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Γιώργος Σαμπάνης που αποχώρησε κι εκείνος λόγω τραυματισμού από την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας. Προπονήσεις έχει χάσει και ο Λευτέρης Μάππας, που ταλαιπωρείται από ίωση και δε διεκδικεί θέση βασικού. Ωστόσο, επιστρέφει από τραυματισμό και είναι ξανά διαθέσιμος ο Απόστολος Παπαζούδης.

Η διαιτητική τριάδα προέρχεται από το Σύνδεσμο της Αθήνας και αποτελείται από τον Αλέξανδρο Κυριακόπουλο, με βοηθούς τους Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και Παναγιώτη Κορτέση.

Ο αγώνας διεξάγεται στην Καλλονή, αφού ο Αιολικός έχει συμπληρώσει τον συμφωνημένο αριθμό των έξι αγώνων που προβλεπόταν να χρησιμοποιήσει τον "Ταρλά", ο οποίος την ίδια σχεδόν ώρα θα φιλοξενήσει τον τελικό πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λέσβου, ανάμεσα σε Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και Ηρακλή Ατσικής Λήμνου για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ένωσης στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey