Απέσυρε το ενδιαφέρον του για Κωνσταντίνοφ

10/08/2015 - 16:46 Τελευταία τροποποίηση στις 10/08/2015 - 17:16

Αιολικός και Τόμι Κωνσταντίνοφ έφτασαν μια ανάσα από τη συμφωνία, ωστόσο η ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης αποφάσισε να αποσύρει την τελευταία στιγμή το ενδιαφέρον της, στρέφοντας το βλέμμα σε άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL", ο Βούλγαρος επιτελικός μέσος είχε σταθμίσει τις επιλογές του, αποδεχόμενος την πρόταση του Αιολικού. Μάλιστα η διοίκηση των "κυανόλευκων" τον περίμενε το απόγευμα της Κυριακής στη Μυτιλήνη, ώστε να επισημοποιήσουν το deal. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, ο 24χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χανίων και της ΑΖΑL του Αζερμπαϊτζάν, ενημέρωσε πως λόγω προσωπικού προβλήματος δεν ήταν δυνατόν να ταξιδέψει, αναβάλλοντας την άφιξή του για το επόμενο 48ωρο.

Άμεσα, ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου ενημέρωσε την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως ο Αιολικός αποσύρει το ενδιαφέρον του, ξεκινώντας άμεσα διαπραγματεύσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους στη θέση του 10αριού. Eξάλλου ο Γιάννης Ταουσιάνης είχε ζητήσει από την περασμένη εβδομάδα να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή επιτελικού χαφ. Σημειώνεται ότι το "SL" είχε αποκαλύψει από τις 2 Αυγούστου το ενδιαφέρον της ομάδας της Μυτιλήνης για τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή, ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν γραφτό οι δύο πλευρές να συνεργαστούν. Από το ρεπορτάζ προκύπτει πάντως, ότι ο Αιολικός είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση του εκλεκτού του για την οργάνωση του παιχνιδιού της φετινής ομάδας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey