Ούτε καν τρίτος...

23/04/2016 - 17:29 Τελευταία τροποποίηση στις 24/04/2016 - 16:55

Ο Αιολικός γνώρισε την ήττα στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον 3ο Όμιλο. Ένα αποτέλεσμα, που μία στροφή πριν το φινάλε της σεζόν, χάρισε στην ομάδα της Αρκαδίας την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας τον Αιολικό στην 4η θέση, πολύ μακριά από τους δύο πρωτοπόρους.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, η ομάδα της Μυτιλήνης παρατάχθηκε από τον Πέτρο Μίχο με τον Ζαχαρή κάτω από τα δοκάρια, τους Καλαγκάνη, Καδή, Σαλταμάρα και Κριπιντίρη στην αμυντική γραμμή, Κρητικό, Μίχο και Βαγγελή στον άξονα, Τσιλιγκίρη, Κέρη στα άκρα και τον Αθανασόπουλο στην επίθεση. 

Ο αγώνας ήταν μέτριος ποιοτικά με τις δύο ομάδες να μην φθάνουν με αξιώσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με εξαίρεση ένα δοκάρι για την ομάδα της Μυτιλήνης στο 5ο μόλις λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή στη συνέχεια του ματς, απειλώντας με τους Μέλλο, Γαρυφαλλόπυλο και Γογωνά, την ίδια ώρα που ο Αιολικός είχε διάθεση να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως αδυνατούσε να φανεί απειλητικός, έχοντας προβληματική ανάπτυξη. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, η ομάδα τπυ Πετρου Μίχου εμφάνισε ξανά τις γνωστές της αδυναμίες και στα μετόπισθεν, σε μια φάση από τα δεξιά, με την μπάλα -έστω και μετά από κόντρα- να φθάνει στον αμαρκάριστο Μέλλο, που με συρτό σουτ νίκησε τον Ζαχαρή για το 1-0, σε ένα κομβικό χρονικό σημείο.

Στην επανάληψη, ο Αιολικός είχε κάποια καλά διαστήματα στα οποία πίεσε τον αντίπαλο, όμως και πάλι χωρίς ουσιαστική τελική προσπάθεια για γκολ. Σε μια ανύποπτη φάση, εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Τρίπολης είχε τον έλεγχο, ο Αιολικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σαλαπάτα μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Κέρη, που ευστόχησε από τα 11 βήματα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Τα λεπτά κυλούσαν, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Και ενώ ο Παναρκαδικός αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Αρδάμη, βρήκε τον τρόπο να πετύχει τελικά το 2-1, στο 93ο λεπτό, όταν ο Κώτσιρας σέντραρε στον Σαλαπάτα στην καρδιά της περιοχής κι αυτός με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στον Παναρκαδικό!

Συνθέσεις:

ΠΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος, Γογωνάς, Καστριτσέας, Ζαχαράκης, Μπίσσιας (60' Αρώνης), Μέλλος (80' Σταθουλόπουλος), Αρδάμης, Γαρυφαλλόπουλος (75' Τ. Σαλαπάτας), Π. Σαλαπάτας, Κώτσιρας

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Π. Μίχος): Ζαχαρής, Καδής, Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Βαγγελής (82' Μπράκουλας), Κριπιντίρης (75' Γ. Σαμπάνης), Τσιλιγκίρης, Μίχος, Αθανασόπουλος, Κέρη, Κρητικός (47' Μανουσάκης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey