Χολωμένη η διοίκηση!

04/10/2016 - 13:51 Τελευταία τροποποίηση στις 04/10/2016 - 15:40

Χολωμένη εμφανίζεται η διοίκηση του Αιολικού από το πώς εξελίσσεται το ζήτημα με τους Αλέξη Καδή και Γιώργο Σαμπάνη. Με το ημερολόγιο να δείχνει 4 Οκτώβρη και το ρόστερ της ομάδας να μειώνεται αντί να... αυξάνεται, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι ανατρέπεται ο σχεδιασμός του καλοκαιριού.

Από το ρεπορτάζ του "SL" προκύπτει ότι στην ομάδα της Μυτιλήνης είναι αποφασισμένοι στο εξής να ακολουθήσουν διαφορετική τακτική, αφού οι ξαφνικές αποχωρήσεις από το ρόστερ τείνουν να μετατραπούν σε... επιδημία. Θα επιδιώξουν δηλαδή ανταλλάγματα, ειδικά από τη στιγμή που στο τραπέζι έχουν πέσει ήδη προτάσεις από ομάδες της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου.

Υπενθυμίζεται ότι λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο Στρατής Σαλταμάρας έφυγε τελικά εκτός νησιού για σπουδές, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Τριγλία Ραφήνας. Ενώ στην περίπτωση του Νίκου Τριλιανού, παρότι ήταν απόφαση της διοίκησης να παραχωρηθεί στον Αίγειρο Μυστεγνών ώστε να πάρει παιχνίδια, εντούτοις αν αποχωρήσει και ο Γιώργος Σαμπάνης, η ομάδα θα απομείνει μονάχα με την εναλλακτική του Καπταγιάννη στα στόπερ. Από την άλλη μεριά, θέμα αναμένεται να προκύψει και στα μπακ, αφού ο Αλέξης Καδής έδειχνε να υπολογίζεται από τον Πέτρο Μίχο (ξεκίνησε βασικός στη Βάρδα), αλλά ξαφνικά βρέθηκε στην εξέδρα μετά την τιμωρία του από τη διοίκηση για πειθαρχικούς λόγους.

Κύκλοι της διοίκησης των "κυανόλευκων", αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν είναι δυνατόν ενώ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, καθένας για τους δικούς του λόγους να φεύγει έτσι απλά από το σύλλογο. Θέτοντας και ηθικό ζήτημα, αφού εάν η ομάδα είχε ενημερωθεί από την αρχή του καλοκαιριού, σίγουρα θα είχε κάνει άλλο σχεδιασμό και δεν θα υπολόγιζε σαν μονάδες του ρόστερ παίκτες που είχαν στο μυαλό τους την αποχώρηση.

Ο Σαμπάνης έχει ζητήσει να παραχωρηθεί στον Ανδρονικά Παρακοίλων, όμως για τον ίδιο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο ο Αίγειρος Μυστεγνών, όσο και ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής. Από την άλλη μεριά, ο Αλέξης Καδής επιθυμεί για επαγγελματικούς κυρίως λόγους να βρει μια ομάδα με μικρότερες απαιτήσεις στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΛ. Το τι θα συμβεί τελικά για τους δύο παίκτες, θα αποφασισθεί τις προσεχείς ημέρες. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey