Πολλαετίδης: "Υπήρχε πολύ άγχος"

04/12/2016 - 18:45

Εμφανώς ανακουφισμένος ήταν ο Γιάννης Πολλαετίδης στις δηλώσεις του στο "SL", μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναργειακό και την πρώτη νίκη της ομάδας της Μυτιλήνης εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

"Υπήρχε πολύ άγχος, είναι η αλήθεια", τόνισε ο προπονητής του Αιολικού και συμπλήρωσε: "Γενικώς, αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, που τις προηγούμενες εβδομάδες δεν μας επέτρεπαν να παίξουμε καν ένα οικογενειακό δίτερμα. Τα καταφέραμε στις τελευταίες προπονήσεις, έστω και με τη χρησιμοποίηση των δύο τερματοφυλάκων μας μέσα στο γήπεδο, ώστε να δουλέψουμε σε πραγματικές συνθήκες. Ξεπεράσαμε τις δυσκολίες κι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τον Παναργειακό. Τα παιδιά έδειξαν πολλά καλά στοιχεία, όμως δεν μπορέσαμε να καθαρίσουμε το ματς πιο νωρίς και στο τέλος ξύνησαν μνήμες από τα άσχημα αποτελέσματα στην έδρα μας φέτος. Ευτυχώς κρατήσαμε το 1-0 μέχρι το τέλος, πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος."

Αναφορικά με το επόμενο επίσημο ματς του Αιολικού, που είναι την Τετάρτη (7/12) στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαΐκη για το Κύπελλο Γ' Εθνικής, ο προπονητής του Αιολικού επεσήμανε: "Εμείς θα πάμε στο συγκεκριμένο ματς με στόχο να φανούμε αντάξιοι απέναντι στην ιστορία του Αιολικού. Δεν έχει σημασία ποιοι θα αγωνιστούν. Δεν είναι μυστικό ότι σε όλα τα ματς φέτος σε ατή τη διοργάνωση, δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα. Αυτό θα κάνουμε και στην Πάτρα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο, απέναντι σε μια επίσης ιστορική ομάδα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey