Ο Γιώργος Μανούσος αποκαλύπτεται...

16/02/2017 - 16:36 Τελευταία τροποποίηση στις 16/02/2017 - 16:53

Ήταν ένας από τους πιο αξιόπιστους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ τα τρία χρόνια που η ομάδα της Καλλονής αγωνίστηκε στη Super League. Την είχε πάρει από το χέρι πάντως, όσο ακόμα αγωνιζόταν στη Football League και έζησε μαζί της μια εκπληκτική πενταετία από άποψη επίτευξης στόχων. 

Ο 29χρονος Μυτιληνιός επιθετικός του Πλατανιά πλέον, μίλησε στον Βαγγέλη Παπαντώνη για τους πρώτους μήνες του στα Χανιά, τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, αναφέρθηκε στη διοίκηση της πρώην ομάδας του, ΑΕΛΚ, σχολιάζοντας παράλληλα και την αγωνιστική της παρουσία στη Football League. 

Η κουβέντα έφτασε και στον Αιολικό, που τον ανέδειξε το 2007, δίνοντάς του την ευκαιρία να παίξει στη Γ' Εθνική πριν κάνει το άλμα στον ΟΦΗ, προχωρώντας μάλιστα σε μια αποκάλυψη, που θα συζητηθεί, αναφορικά με το τι είπε στον πατέρα του, Γιάννη, πριν εκείνος αναλάβει την προεδρία της ιστορικής ομάδας της Μυτιλήνης.

Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί αύριο Παρασκευή (17/2) στην εφημερίδα "Εμπρός" και θα αναδημοσιευτεί σε αποκλειστικότητα από το "SL"! Μην τη χάσετε...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey