Γριπιώτης: "Δύναμή μας ο κόσμος και γι' αυτό δεν θα διαλύσουμε ποτέ"

31/07/2017 - 20:38 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2017 - 15:19

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση του Αιολικού ήταν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και φυσικά ο πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης, που μίλησε στο "SL" και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, δηλώνοντας με νόημα πολλά για την ιστορία του συλλόγου, τη δύναμή του και τις φιλοδοξίες του.

"Είναι μια ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τον Αιολικό. Επιστρέφουμε μετά από τέσσερα χρόνια στον Ταρλά. Τη φυσική έδρα αυτής της ομάδας και σπίτι μας. Η επιστροφή αυτή θα δώσει ώθηση στο φίλαθλο κόσμο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.", τόνισε αρχικά ο Σταύρος Γριπιώτης.

Ο διοικητικός ηγέτης των "κυανόλευκων" προανήγγειλε μάλιστα μεταγραφές, επισημαίνοντας: "Σίγουρα θα γίνουν κινήσεις για τη συμπλήρωση του ρόστερ. Έχουμε ήδη συμφωνήσει με δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα βρίσκονται στη Μυτιλήνη την Τετάρτη και μαζί με τον Κεσίδη θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία. Παράλληλα, δουλεύουμε και κάποιες ακόμα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, στην ίδια φιλοσοφία".

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Σταύρος Γριπιώτης έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο: "Η δύναμη του Αιολικού είναι οι φίλαθλοί του. Εκείνοι είναι ο λόγος που ο Αιολικός δεν πρόκειται να διαλύσει ποτέ. Όσοι είμαστε στη διοίκηση και φέτος κρατάμε μαζί με τους φιλάθλους την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Σας έχω ξαναπει ότι για εμάς ο Αιολικός αποτελεί ένα μωρό και φροντίδα μας είναι να το ζήσουμε. Μπορεί να μην καταφέρουμε ποτέ να το σπουδάσουμε στο εξωτερικό, αλλά θα το ζήσουμε. Και εύχομαι να πετύχουμε και κάτι περισσότερο, που θα δώσει χαρά σε όλους μας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey