Στο «Κώστας Κεντέρης» με Ερμή Κιβερίου

27/11/2017 - 21:46 Τελευταία τροποποίηση στις 27/11/2017 - 21:59

Για ακόμα μία φορά τα τελευταία χρόνια ο Αιολικός καλείται να δώσει ένα πολύ κρίσιμο ματς μακριά από τη φυσική του έδρα, τον «Ταρλά». Βέβαια, με τα αποτελέσματα που έχει την τελευταία τριετία στο συγκεκριμένο γήπεδο, ίσως και να είναι ενθαρρυντικό το γεγονός πως το επερχόμενο παιχνίδι για τον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής απέναντι στον Ερμή Κιβερίου θα διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν, στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δύο συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων του με Παναργειακό και Αήττητο Σπάτων, ο Δήμος Λέσβου προχώρησε σε επανασπορά του Σταδίου Μυτιλήνης. Οι συνεχείς βροχοπτώσεις καθυστέρησαν λίγο την έναρξη των εργασιών, ενώ στην κατάσταση που είναι αυτή τη στιγμή ο χλοοτάπητας και με τις βροχές να συνεχίζονται από χθες, είναι δεδομένο ότι ο «Ταρλάς» θα παραμείνει κλειστός και αυτή την εβδομάδα. 

Η διοίκηση του Αιολικού κατέθεσε αίτημα για την χρησιμοποίηση του Σταδίου «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής στο ματς με τον Ερμή Κιβερίου, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητά του, λόγω της δεινής βαθμολογικής θέσης που βρίσκεται η ομάδα της Μυτιλήνης. Εξάλλου, η ομάδα της Αργολίδας αγωνίζεται σε γήπεδο με συνθετικό τάπητα και έτσι η επιλογή του Σταδίου Καλλονής ήταν μονόδρομος για τον Κώστα Ψυρόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Δήμος Λέσβου αναμένεται και επίσημα να δώσει παραχωρητήριο χρήσης του Σταδίου «Κώστας Κεντέρης» στον Αιολικό, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα αλλάξει έδρα το προγραμματισμένο ντέρμπι της Α' ΕΠΣ Λέσβου, μεταξύ Ατρόμητου Ανεμώτιας και Ολύμπου Αγιάσου, που θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey