Αποχαιρέτησε το 2017 με φιλική ήττα

31/12/2017 - 11:51

Μια ημέρα πριν φύγει το 2017, ο Αιολικός αγωνίστηκε σε ένα προπονητικό δίτερμα με αντίπαλο τον Αίγειρο Μυστεγνών, σε δύο ημίχρονα 35λεπτης διάρκειας.

Η ομάδα των Μυστεγνών έφυγε νικήτρια με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Δρακούλης, με δυνατό σουτ στο 15ο λεπτό του δευτέρου μέρους. Μάλιστα, οι παίκτες του Γιώργου Κουτρομπίλα -ο οποίος βρέθηκε αντίπαλος με τη μεγάλη του αγάπη, τον Αιολικό- είχαν και δοκάρι στο 28' του πρώτου μέρους σε σουτ του Χατζηκλειδαρά.

Για τον Αιολικό το δίτερμα αυτό ήταν περισσότερο ένα «ξεμούδιασμα» μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, με την ομάδα να βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης, αναμένοντας την επισημοποίηση των πρώτων κινήσεών της στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Ο Αίγειρος από την άλλη πλευρά βοήθησε με την ανταγωνιστικότητά του, ώστε και οι δύο ομάδες να μείνουν σε εγρήγορση παρά το εορταστικό κλίμα των ημερών.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Ζαχαρής, Κεσίδης, Τάχιας, Διακορώνας, Λαλάς, Καπταγιάννης, Παλαμουτσής, Μπουρούς, Λαμπράκης, Νυφαδόπουλος, Χρήστου. Έπαιξαν και οι: Κριπιντίρης, Παληγεώργος, Κρητικός

ΑΙΓΕΙΡΟΣ (Γ. Κουτρομπίλας): Ζηρόπουλος, Χατζηκλειδαράς, Δρακούλης, Τριλιανός, Συβρής, Καφαλούκος, Ματζουράνης, Καραδημητράκης, Σπάρταλης, Βουργουτζής, Κάλφας. Έπαιξαν και οι: Παπαδάτος, Βαξεβάνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey