Σάββατο με Ταμυναϊκό στο Αλιβέρι!

02/01/2018 - 18:21 Τελευταία τροποποίηση στις 02/01/2018 - 18:29

Αλλαγή στην ημερομηνία του αγώνα Ταμυναϊκός-Αιολικός για την 11η Αγωνιστική του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική, με τη συνάντηση να διεξάγεται τελικά μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο (6/1) αντί της Κυριακής (7/1).

Αιτία της εξέλιξης αυτής είναι η τροποποίηση των ακτπλοϊκών δρομολογίων, λόγω των Φώτων. Η διοίκηση του Αιολικού ενημερώθηκε πως το πλοίο από Πειραιά θα αναχωρήσει την Κυριακή το μεσημέρι (13:00) για τη Μυτιλήνη, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η επιστροφή στο νησί μετά τον αγώνα.

Ο επίσημος Αιολικός απέστειλλε αίτημα στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Οι επιλογές ήταν δύο, είτε Σάββατο (6/1) είτε Δευτέρα (8/1), με τις δύο ομάδες να επιλέγουν την πρώτη. Κάτι που σημαίνει πως μόλις τρεις ημέρες μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου Λέσβου με αντίπαλο τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, ο Αιολικός θα κληθεί να αγωνιστεί στο Αλιβέρι στην τελευταία αγωνιστική του Α' Γύρου της Γ' Εθνικής, με μόλις ένα ενδιάμεσο χαλάρωμα, αφού θα πρέπει να αναχωρήσει την Παρασκευή για το ματς πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey