Στ. Βουργουτζής: «Παλικαρίσια νίκη»

18/02/2018 - 15:48 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2018 - 16:08

Εκστασιασμένος ήταν ο Γενικός Αρχηγός του Αιολικού Σταύρος Βουργουτζής μετά το τέλος του αγώνα στο Άργος, που έφερε τον Αιολικό... καβάλα στ' άλογο στη μάχη της παραμονής.

Μιλώντας στο «SL» ήταν ξεκάθαρος: «Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και την πήραμε με παλικαρίσιο τρόπο. Τα παιδιά έδωσαν τις μάχες τους σε μία έδρα δύσκολη και αφιλόξενη για εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Οι τρεις αυτοί βαθμοί μας δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Υπάρχει τεράστια πίστη στα αποδυτήρια ότι ο Αιολικός θα τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία και δεν θα μπει καν σε περιπέτειες στις τελευταίες αγωνιστικές. Αξίζουν πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ, γιατί δούλεψαν με σοβαρότητα όλη τη βδομάδα, ειδικά στον ψυχολογικό τομέα. Όχι απλώς ρεφάραμε τους δύο χαμένους βαθμούς με τη Θύελλα Ραφήνας, αλλά πλέον αντιλήφθηκε κάθε αντίπαλος στον όμιλο ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Αιολικός να μην είναι στην κατηγορία και τη νέα χρονιά.»

Για την παρουσία των φιλάθλων του Αιολικού στις εξέδρες: «Σεβασμός και μόνο για αυτούς τους ανθρώπους. Άφησαν σπίτια, οικογένειες και ήρθαν στο Άργος να φωνάξουν για τον Αιολικό. Τους δώσαμε μεγάλη χαρά...»

Σε ερώτηση για το πού αφιερώνει τη μεγάλη αυτή νίκη, ο Σταύρος Βουργουτζής ήταν σαφής: «Θέλω εκ μέρους όλης της ομάδας να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον πρόεδρό μας, τον Σταύρο Γριπιώτη, που συνεχίζει με κάθε κόστος την πορεία που χάραξαν οι προκάτοχοί του, κάνοντας τα πάντα για να εξακολουθεί ο Αιολικός να γράφει ποδοσφαιρική ιστορία σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, εδώ και 43 χρόνια!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey