Πήγε για «κόλπο γκρόσο», ανοικτό του Ψυρόπουλου

01/06/2018 - 14:30

Ο Αιολικός βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με υποψήφιους προπονητές, δίχως να κλείνει την πόρτα σε καμία περίπτωση που φαίνεται εκ πρώτης ενδιαφέρουσα για τον πάγκο του συλλόγου. Αν και οι εξελίξεις αναμένονταν πιο σύντομες, τελικώς αυτό που προκύπτει από τις επαφές της διοίκησης είναι ότι θα εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια για το καλύτερο δυνατό deal.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «SL», τα πάντα είναι ανοικτά τη δεδομένη στιγμή ακόμα και για τον Κώστα Ψυρόπουλο, ο οποίος δεν έχει βγει από το «κάδρο» των συζητήσεων. Οι δύο πλευρές απείχαν αρκετά στην πρώτη τους επαφή πριν μερικές μέρες, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχει ανατροπή σκηνικού, ειδικά αν ο Μεσσήνιος προπονητής μειώσει τις απαιτήσεις του. Το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Σταύρος Γριπιώτης έχει προχωρήσει σε αντιπρόταση και η μπάλα θα βρεθεί σύντομα στην πλευρά Ψυρόπουλου, ο οποίος θα πρέπει να απαντήσει.

Από κει και πέρα, η διοίκηση του Αιολικού «χαρτογραφεί» την αγορά και μάλιστα προσπάθησε να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με νεαρό φιλόδοξο τεχνικό, που βρισκόταν πέρυσι στον πάγκο ομάδας που αντιμετώπισε ο Αιολικός στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, ωστόσο αυτό δεν ευοδώθηκε για οικογενειακούς λόγους, αφού ήταν πρακτικά πολύ δύσκολο να μείνουν στη Μυτιλήνη. Το προφίλ πάντως του προπονητή που αναζητά η ομάδα της Μυτιλήνης θα πρέπει να έχει αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά, αφού ο Σταύρος Γριπιώτης και οι συνεργάτες του ποντάρουν πολλά στο νεαρό της ηλικίας, στις φιλοδοξίες που επιθυμούν να έχει, ώστε να ανέβει σκαλοπάτια μαζί με το σύλλογο, αλλά και στη γνώση του ομίλου που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Στο μεταξύ, καθημερινά γίνονται επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τη χρονιά στον Αιολικό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις ανανεώσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey