Τελειώνει άμεσα του προπονητή!

06/06/2018 - 08:48 Τελευταία τροποποίηση στις 06/06/2018 - 09:05

Στο τελικό στάδιο των συζητήσεων βρίσκονται οι επαφές του Αιολικού για τον άνθρωπο που θα κάθεται στην άκρη του πάγκου του τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σταύρος Γριπιώτης και οι συνεργάτες του έχουν καταλήξει στις επιλογές τους, αναμένοντας απαντήσεις που θα δρομολογήσουν και τις όποιες εξελίξεις.

Οι πληροφορίες του "SL" αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες κερδίζει συνεχώς έδαφος η περίπτωση του Κώστα Ψυρόπουλου, με τον οποίο υπήρχε μεγάλη απόκλιση κατά την πρώτη επαφή, αλλά μετά την αντιπρόταση που του έγινε, φαίνεται πολύ πιθανό ο Μεσσήνιος προπονητής να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μυτιλήνης.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα το μεσημέρι, με την οριστική απάντηση του Ψυρόπουλου και ή θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις ανανέωσης της συνεργασίας ή θα ενεργοποιηθούν οι εναλλακτικές της διοίκησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιολικός κινήθηκε σοβαρά για τον Γιώργο Κορακάκη, με θητεία σε Ατρόμητο και Καλλιθέα, αλλά από τη στιγμή που εκείνος ζήτησε χρόνο ως τις 15 Ιουνίου για να απαντήσει, η διοίκηση αναγκάστηκε να αφήσει την πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση του στην άκρη.

Πάντα στο προσκήνιο ωστόσο βρίσκεται όμως και ο πολύπειρος Δημήτρης Μαγκαφίνης, ο οποίος έχει γνώση του ομίλου ως πρώην προπονητής της Ένωσης Ερμιονίδας, έχοντας εργαστεί και ευρύτερα στη Γ' Εθνική, μεταξύ άλλων σε Νέστο Χρυσούπολης, Παλαιόχωρα και Αστέρα Μαγούλας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey