Η έλευση Ψυρόπουλου και οι αποχωρήσεις

11/06/2018 - 16:47 Τελευταία τροποποίηση στις 11/06/2018 - 16:59

Αντίστροφα μετρά η ενεργοποίηση του έως τώρα σχεδιασμού του Αιολικού, που θα ξεκινήσει επίσημα με την έλευση στη Μυτιλήνη του προπονητή Κώστα Ψυρόπουλου.

Ήδη εδώ και κάποιες μέρες η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις επαφές με ποδοσφαιριστές από την περσινή αγωνιστική περίοδο, για τους οποίους υπάρχει θετική εισήγηση ως προς την ανανέωση της συνεργασίας. Και φυσικά προσεχώς αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL» θα υπάρξουν πάντως ηχηρές αποχωρήσεις, αφού με τα έως τώρα δεδομένα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ ο αρχηγός Μιχάλης Κριπιντίρης, καθώς επίσης ο Γιώργος Παληγεώργος και ο Δημήτρης Κεσίδης, ενώ ήδη έχει αποτελέσει παρελθόν ο Αντώνης Νυδαφόπουλος. Υπάρχει πάντως διάθεση να διατηρηθεί ο υπόλοιπος βασικός κορμός, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα κυλήσουν οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση και φυσικά από το τι θα εισηγηθεί και ο προπονητής, ώστε να γίνει η αγωνιστική υπέρβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Γριπιώτης έχει αναλάβει προσωπικά μεγάλο μέρος των διαπραγματεύσεων, μαζί με τους στενούς του συνεργάτες Γιώργο Κουτρομπίλα και Σταύρο Βουργουτζή. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου έχει προχωρήσει σε κρούση προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αιολικού, Παναγιώτη Βουργουτζή, επιθυμώντας την ενεργοποίησή του σε διοικητικό πόστο. Συγκεκριμένα, του προτάθηκε να αναλάβει Έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος και τις επόμενες ημέρες πιθανότατα να υπάρξουν εξελίξεις, εφόσον ο πρώτος σκόρερ της φετινής Α' ΕΠΣ Λέσβου αποφασίσει να «κρεμάσει» τα παπούτσια του. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey