«Πρώτη» με ξεκάθαρο στόχο πρωταθλητισμού!

02/08/2018 - 20:54 Τελευταία τροποποίηση στις 03/08/2018 - 18:14

Την πρώτη του προπόνηση και μαζί τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε το απόγευμα ο Αιολικός στο Στάδιο Μυτιλήνης, παρουσία φιλάθλων του στις εξέδρες, θεσμικών παραγόντων, σύσσωμο του διοικητικού του συμβουλίου και για πρώτη φορά παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, που θα αποτελέσουν το φετινό του ρόστερ.

Η διοίκηση ολοκλήρωσε όλες τις μεταγραφικές της κινήσεις, οι νεοαποκτηθέντες παίκτες ήρθαν άπαντες στο νησί και λίγο μετά τις 7 το απόγευμα τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Κώστα Ψυρόπουλου και των συνεργατών του στο τεχνικό τιμ.

Νωρίτερα, ο παπά-Παναγιώτης έδωσε την ευχή του Θεού στο ποδοσφαιρικό τμήμα για επίτευξη όλων των στόχων του και κυρίως της ανόδου στη Football League. 

Ακολούθως ο πρόεδρος του Αιολικού, Σταύρος Γριπιώτης, έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα του πρωταθλητισμού, κάνοντας λόγο για την επιστροφή της ιστορικής ομάδας της Μυτιλήνης εκεί που της αξίζει και ακόμα ψηλότερα.

Στην προπόνηση που ακολούθησε, οι παίκτες του Αιολικού έκαναν το πρώτο τρέξιμο της χρονιάς, ενώ μετά επιδόθηκαν και σε ασκήσεις με μπάλα, προς ικανοποίηση των φιλάθλων που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον ως το τέλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey