Μετάθεση και διπλό όφελος με Διαγόρα Βραχνέϊκων

21/08/2018 - 13:27 Τελευταία τροποποίηση στις 21/08/2018 - 13:42

Αν και ο αγώνας για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Διαγόρα Βραχνεΐκων και Αιολικού ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, τελικώς θα πραγματοποιηθεί με μία εβδομάδα καθυστέρηση, ύστερα από αίτημα των Μυτιληνιών που έκανε αποδεκτό η ΕΠΟ.

Αιτία της αναβολής είναι το γεγονός πως η ομάδα της Μυτιλήνης αδυνατεί να βρει εισιτήρια για να ταξιδέψει στην Αθήνα και από κει στην Αχαΐα και με αποτέλεσμα ο αγώνας τελικά να διεξαχθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα.

Βέβαια για τον Αιολικό η αναβολή αυτή έχει διπλό όφελος από τη στιγμή που αποκτούν έτσι δικαίωμα συμμετοχής τρεις ποδοσφαιριστές του, που δεν θα είχαν εάν ο αγώνας διεξαγόταν στις 26 του μήνα. Ο λόγος για τους Βεζιρτζόγλου, Κατσίκη και Βαλιό, οι οποίοι αποκτήθηκαν ως επαγγελματίες και τα δελτία τους θα κατατεθούν στην ΕΠΟ από την 1η Σεπτεμβρίου.

Έτσι ο Κώστας Ψυρόπουλος και οι συνεργάτες του τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, στρέφοντας το βλέμμα τους πλέον σε ένα δυνατό φιλικό ώστε να τεστάρουν την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey