Αίτημα μετάθεσης του αγώνα της Β' Φάσης

29/08/2018 - 12:10 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2018 - 14:20

Από αίτημα σε αίτημα κινείται το... pre game του Διαγόρας Βραχνέϊκων-Αιολικός για το Κύπελλο Ελλάδας. Μετά τις σκέψεις της αχαϊκής ομάδας περί αποχώρησης από τη διοργάνωση, που τελικά δεν προχώρησαν, ήταν η σειρά των Μυτιληνιών να επικοινωνήσουν με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αυτή τη φορά για τον αγώνα της Β' Φάσης του θεσμού.

Η διοίκηση του Αιολικού, που είχε ζητήσει από την ΕΠΟ μετάθεση του αγώνα και της Α' Φάσης λόγω έλλειψης εισιτηρίων μέσα στον Αύγουστο (αγωνίζεται την Κυριακή 2/9 στις 16:30), αναγκάστηκε να καταθέσει νέο αίτημα προς την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αυτή τη φορά για το ματς με τον Αντίμαχο Κω, εφόσον καταφέρει να προκριθεί.

Αιτία αποτέλεσε η εξαγγελία απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, που θα κρατήσει δεμένα τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας. Ο Αιολικός είχε στα σχέδιά του, εφόσον ξεπερνούσε το εμπόδιο του Διαγόρα Βραχνέϊκων, να παραμείνει στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής και να ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς τη Δευτέρα με προορισμό την Κω, αφού ο αγώνας έχει οριστεί για την Τετάρτη (5/9). Ωστόσο, με δεδομένο ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις, είναι πολύ συχνό το φαινόμενο κλιμάκωσης της απεργίας, η ομάδα της Μυτιλήνης δεν μπορεί να ρισκάρει τον εγκλωβισμό της ουσιαστικά στην πρωτεύουσα.

Έτσι, το αίτημα που κατέθεσε προς την ΕΠΟ ο Αιολικός αφορά τη μετάθεση, σε περίπτωση δικής του πρόκρισης, του αγώνα της Β' Φάσης με αντίπαλο τον Αντίμαχο Κω για την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου. Όλα δείχνουν ότι θα γίνει δεκτό από την Ομοσπονδία και απομένει η επίσημη απάντηση της αρμόδιας επιτροπής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey