Φλερτάρει με Τιάγκο Λαρανζέιρα Σίλβα! [vid]

30/08/2018 - 09:59 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2018 - 10:02

Σε προχωρημένες επαφές με Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο βρίσκεται ο Αιολικός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «SL», προκειμένου να καλύψει έτσι το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Παναγιώτη Γιαννόπουλου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Αιολικού έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Τιάγκο Λαρανζέιρα Σίλβα, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη Θήβα στη Γ’ Εθνική. Πρόκειται για 31χρονο βραχύσωμο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως 10άρι αλλά με την ίδια ευχέρεια και στα άκρα. Στη χώρα μας έχει παίξει επίσης για λογαριασμό του Κισσαμικού και μάλιστα στη Football League, τη σεζόν 2016-17, μετρώντας 29 συμμετοχές συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Την περσινή χρονιά ο Τιάγκο Λαρανζέιρα Σίλβα έπαιξε σε 14 ματς με τη Θήβα στον 4ο Όμιλο, σκοράροντας μάλιστα 4 γκολ, δίχως πάντως να καταφέρει η ομάδα της Βοιωτίας να εξασφαλίσει την παραμονή της κατά την τελευταία αγωνιστική.

Στην πατρίδα του, έχει φορέσει τις φανέλες των Nautico, Sete-Pe, CA Porto, Alagoano, Santa Cruz, Guarani, Tombense, Ypiranga, Pesquira-PE, Goianesia Esporte Clube, Juazeirense, Central και America-PE, με περισσότερες από 110 συμμετοχές και 16 γκολ στις εθνικές κατηγορίες.

Εφόσον η μεταγραφή του στον Αιολικό ολοκληρωθεί και τυπικά, ο Τιάγκο Λαρανζέιρα Σίλβα θα γίνει ο πρώτος Βραζιλιάνος που αγωνίζεται ποτέ στην ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία είχε κατά το πρόσφατο παρελθόν στο ρόστερ της ακόμη δύο Λατινοαμερικάνους, τον Ουρουγουανό Τάτι Μοράλες και τον Αργεντινό Μάρτιν Μπενίτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey