Κ. Ψυρόπουλος: «Σημαντικό, ότι τα καταφέραμε»

03/09/2018 - 14:28 Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2018 - 17:33

Ανακουφισμένος, αλλά και αισιόδοξος, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο «SL», ο προπονητής του Αιολικού Κώστας Ψυρόπουλος, με την επιστροφή της ομάδας στη Μυτιλήνη μετά από ένα ιδιαιτέρως κουραστικό ταξίδι με το πλοίο.

Αναφερόμενος στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο έμπειρος προπονητής επεσήμανε: «Για εμάς το συγκεκριμένο ματς ήταν ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας, αλλά ταυτόχρονα και ένα επίσημο παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό που τα καταφέραμε και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση για τη δυναμική του αντιπάλου και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Αιολικός ανασταλτικά, ο Κώστας Ψυρόπουλος πρόσθεσε: «Αντιμετωπίσαμε μια δεμένη ομάδα, που είχε την ομοιογένεια από την περσινή σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι πιστήκαμε κατά διαστήματα, κυρίως όμως λόγω του ότι βρεθήκαμε σε κακή μέρα ανασταλτικά. Ένα ακόμα σημείο που πρέπει να βελτιώσουμε είναι και η αμυντική μας συμπεριφορά στις στημένες φάσεις. Με εξαίρεση τον Ζαχαρή, ο οποίος ήταν πολύ καλός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και όχι μόνο στη διαδικασία των πέναλτι, συνεχίζοντας έτσι την ανοδική του πορεία και τις ώριμες εμφανίσεις από την περσινή χρονιά.»

Παρά το γεγονός ότι ο Αιολικός δέχθηκε δύο γκολ σε κανονική ροή αγώνα, εμφάνισε επιθετικές αρετές που δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες. Ο προπονητής των Μυτιληνιών σχολίασε: «Μεσοεπιθετικά βρήκαμε περισσότερες λύσεις και μπορώ να πω ότι υπήρξαν διαστήματα στο ματς, που είχαμε καλό ρυθμό, βάλαμε την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε φάσεις και μέσα από αυτές σκοράραμε δύο γκολ, γυρίζοντας το σκορ. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και ένα τρίτο τέρμα, ώστε να καθαρίζαμε την πρόκριση από την κανονική διάρκεια, αλλά αντ' αυτού από προσωπικά λάθη δεχθήκαμε την ισοφάριση και οδηγηθήκαμε στην παράταση και στα πέναλτι».

Αναφερόμενος στη γενικότερη αίσθηση που του άφησε ο αγώνας με αντίπαλο τον Διαγόρα Βραχνέϊκων, ο Κώστας Ψυρόπουλος τόνισε: «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της προετοιμασίας μας. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι μέχρι και την περασμένη Τετάρτη κάναμε διπλές προπονήσεις. Είναι λογικό λοιπόν να μην έχουμε την απαραίτητη φρεσκάδα. Όμως, παρά τις αντιξοότητες και του ταξιδιού, οι ποδοσφαιριστές μας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά και σίγουρα μπορούμε άμεσα να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey