Φιλικό την Κυριακή με Εθνικό Πειραιώς!

03/09/2018 - 15:02 Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2018 - 18:09

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Αιολικός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (9/9) τον Εθνικό Πειραιώς σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στον «Ταρλά» στην πρόβα τζενεράλε μπροστά στο κοινό του πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Σε αυτή την απόφαση κατέληξε η διοίκηση του συλλόγου, που όπως αποκάλυψε το «SL» από τις 12 Ιουνίου, είχε προβεί σε κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων προκειμένου να φέρει στη Μυτιλήνη έναν δυνατό αντίπαλο, κατά προτίμηση ανώτερης κατηγορίας. Ο Αιολικός έκανε φιλότιμες προσπάθειες να εξασφαλίσει τη συναίνεση ομάδας της Super League, ώστε το φιλικό στον «Ταρλά» να αποκτήσει χαρακτήρα γιορτής, όμως δεν κατέστη εφικτό να συμφωνήσει με κάποιον αθηναϊκό σύλλογο.

Ο Εθνικός αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, χάνοντας πέρυσι την άνοδό του στα Playoffs της κατηγορίας από Αήττητο Σπάτων και Ηρόδοτο. Αποτελεί μια ομάδα με τεράστια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει και φέτος πρωταγωνιστικό στόχο. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί να προβιβαστεί στη Football League από το... παράθυρο, αν δε δηλώσει συμμετοχή ο Απόλλων Καλαμαριάς και δεν κινηθεί για να καλύψει τη θέση ο Αστέρας Αμαλιάδας. Πρόκειται έτσι για ένα πολύ χρήσιμο αγωνιστικό τεστ, από το οποίο ο Κώστας Ψυρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας του.

Φυσικά, με δεδομένο τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας την προσεχή Τρίτη (11/9) στην Κω, ο προπονητής του Αιολικού είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές 11άδες ή τέλος πάντων να προβεί σε πολλές αλλαγές στην ανάπαυλα, προκειμένου να κρατήσει σε καλή φυσική κατάσταση τους βασικούς του ποδοσφαιριστές που θα δώσουν τη μάχη στην έδρα του Αντίμαχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL», η αποστολή του Αιολικού θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας με το πλοίο «Διαγόρας» για την Πάτμο, διανυκτερεύοντας εκεί το βράδυ. Την Τρίτη, νωρίς το πρωί, θα μεταβεί με καταμαράν στην Κω για την αναμέτρηση του Κυπέλλου. Αναμένεται δηλαδή αρκετή ταλαιπωρία για ακόμα μία φορά, όμως η πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και η εντός έδρας επόμενη αναμέτρηση με ομάδα της Football League θα... χρυσώσει το χάπι σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, ενώ θα δώσει και την ευκαιρία στους φιλάθλους της Μυτιλήνης να γεμίσουν τον «Ταρλά» σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey