Στις 17:30 με Ηφαιστία και τρεις Αφρικανούς υπό δοκιμή!

07/09/2018 - 15:03 Τελευταία τροποποίηση στις 07/09/2018 - 18:57

Την Ηφαιστία Λήμνου αντιμετωπίζει το απόγευμα ο Αιολικός σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Μυτιλήνης. Ο αγώνας θα κάνει σέντρα στις 17:30 και θα είναι ο δεύτερος της λημνιακής ομάδας επί λεσβιακού εδάφους, μετά από τη χθεσινή συνάντηση κόντρα στον Αετό Λουτρών, που ολοκληρώθηκε με νίκη για την ομάδα από το Κοντοπούλι (1-2).

Ο Αιολικός θα αγωνιστεί με την Ηφαιστία, δύο ημέρες πριν το δικό του σημαντικό φιλικό απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς (9/9, 17:30) και ο Κώστας Ψυρόπουλος αναμένεται να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του, αφού ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη (12/9, 15:00) και ο αγώνας της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Αντίμαχο Κω.

Πέραν των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ του Αιολικού, ο προπονητής των «κυανόλευκων» θα τσεκάρει την ετοιμότητα και τριών Αφρικανών, που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες στην προετοιμασία. Ο λόγος για τρεις παίκτες της Cosmos FC, που κατέχουν προσωρινή άδεια παραμονής στη χώρα, έγγραφο που τους επιτρέπει να αγωνιστούν με ειδικό δελτίο στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΟ.

Οι φίλοι του Αιολικού θα έχουν έτσι στραμμένο το βλέμμα τους και στους τρεις υπό δοκιμή, που έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις ως τώρα στις προπονήσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «SL», πρόκειται για τον 14χρονο δεξιοπόδαρο μέσο Φράνσις Καλόμπο από το Κονγκό, τον 19χρονο επιθετικό Ίσμαελ Γιόντου από το Τόγκο και τον 18χρονο αριστεροπόδαρο μέσο Αμαντού Μπαγκουρά από τη Γουινέα (με τη σειρά που απεικονίζονται στη φωτογραφία).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey