Φιλική ισοπαλία με Ηφαιστία

07/09/2018 - 19:27 Τελευταία τροποποίηση στις 09/09/2018 - 11:37

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Αιολικού απέναντι στην Ηφαιστία, στο Στάδιο Μυτιλήνης. 

Το πρώτο μέρος ήταν σχετικά μοιρασμένο με ελαφρά πρωτοβουλία του Αιολικού. Στο 40' από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ, ο Τιάγκο Λαρανζέιρα σέντραρε συστημένη την μπάλα στην καρδιά της περιοχής και ο Χρήστος Παλαμουτσής με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δοκιμάστηκαν από πλευράς Αιολικού τρεις Αφρικανοί ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 19χρονο επιθετικό Ίσμαελ Γιόντου από το Τόγκο και τον 18χρονο αριστεροπόδαρο μέσο Αμαντού Μπαγκουρά από τη Γουινέα, που πέρασαν ως αλλαγή με την επανέναρξη, αλλά και τον 14χρονο δεξιοπόδαρο μέσο Φράνσις Καλόμπο από το Κονγκό, που πέρασε στο ματς στο 60' λεπτό.

Ο αγώνας κύλησε με υπέροχη του Αιολικού, που έδειξε διάθεση και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Από την άλλη μεριά η Ηφαιστία εμφάνισε δικαιολογημένη κούραση, λόγω και του χθεσινού φιλικού με τον Αετό Λουτρών, ωστόσο κατόρθωσε να ισοφαρίσει με γκολ του Ζώνα, μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια στις καθυστερήσεις. Είχε προηγηθεί στην προηγούμενη φάση ακυρωθέν γκολ του ίδιου παίκτη με υπόδειξη για οφσάιντ, που κρίνεται αυστηρή και προκάλεσε διαμαρτυρίες.

Ο Αιολικός είχε οριζόντιο δοκάρι με τον 14χρονο Φράνσις Καλόμπο, που όπως και οι έτεροι υπό δοκιμή παίκτες άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις. Ο Κώστας Ψυρόπουλος χρησιμοποίησε και παιδιά της ομάδας νέων του Αιολικού, αξιοποιώντας τα τμήματα υποδομης.

Αρχικές συνθέσεις:

Αιολικός: Κουμπάς (70' Αραμπατζής), Τσομπανέλλης, Δ. Ποτουρίδης, Λαμπούσι (65' Γιαζιτζόγλου), Κρητικός, Κουκουρώνας, Παλαμουτσής, Γιαζιτζόγλου (46' Γιόντου), Σεφουλάι (60' Καλόμπο), Τιάγκο Λαρανζέιρα (46' Μπανγκουρά), Λαμπράκης (70' Αναστασιάς)

Ηφαιστία: Ράπτης, Σαρρής, Σταματέρης, Μαυροειδής, Τριλιανός, Τζάτζαλος, Τσολακούδης, Ζώνας, Μοσχούδης, Μανουσάκης, Κουδουνάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey