Πρόβα τζενεράλε με Εθνικό Πειραιώς

09/09/2018 - 11:11 Τελευταία τροποποίηση στις 09/09/2018 - 18:33

Το πιο δυνατό του φιλικό μέχρι σήμερα δίνει το απόγευμα ο Αιολικός στο Στάδιο Μυτιλήνης, υποδεχόμενος τον Εθνικό Πειραιά σε μία αναμέτρηση που θα κάνει σέντρα στις 17:30.

Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί το πιο ανταγωνιστικό τεστ για τους «κυανόλευκους» στην καλοκαιρινή τους προετοιμασία, τρεις μόλις μέρες ωστόσο πριν το δεύτερο επίσημο ματς της σεζόν για το Κύπελλο Ελλάδας στην έδρα του Αντίμαχου Κω.

Ο Κώστας Ψυρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, βγάζοντας έτσι χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν 18 παίκτες, λόγω του επίσημου χαρακτήρα της αναμέτρησης με φύλλο αγώνα και διαιτητική τριάδα του ΣυνδέσμουΛέσβου. Πιθανότατα θα αγωνιστεί και ο Τσουβαλτσίδης που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες μέρες. 

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στην τιμή των 8 ευρώ (Πρατήριο Έκο Τυροπώλης - Ελ. Βενιζέλου) και στα γραφεία του συλλόγου (Προκυμαία - Πάνω από τη Martano).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey