Στην Κω για μια ακόμα πρόκριση!

12/09/2018 - 09:13 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2018 - 09:18

Στα Δωδεκάνησα βρίσκεται ο Αιολικός, για τον αγώνα της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αντίμαχο Κω ή ΔΙ.ΑΣ όπως αποκαλείται κατά κόρον στο νησί μετά τη συγχώνευση με τον ΑΟ Δικαίου.

Η αποστολή της ομάδας της Μυτιλήνης αναχώρησε… χαράματα από το «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας και από εκεί άλλαξε κατευθείαν αεροπλάνο για να μεταβεί στην Κω. Ο αγώνας της θα κάνει σέντρα στις 3 το μεσημέρι και είναι νοκ άουτ, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εφόσον δεν προκύψει νικητής, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Ο Αντίμαχος Κω είναι Κυπελλούχος ΕΠΣ Δωδεκανήσου για τη σεζόν 2017-18 και στην Α’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας απέκλεισε με εντός έδρας νίκη τη Θύελλα Ραφήνας, ομάδα Γ’ Εθνικής, με σκορ 3-1. Ο Αιολικός απέκλεισε εκτός έδρας τον Διαγόρα Βραχνέϊκών, στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι (2-2 ο κανονικός αγώνας).

Ο Κώστας Ψυρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άρη Λαμπράκη, ο οποίος αποβλήθηκε στα Βραχνέϊκα, ωστόσο θα έχει στη 18άδα τον Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη, που έδειξε στο φιλικό με τον Εθνικό Πειραιώς (0-0) ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του ζευγαριού θα υποδεχθεί στην έδρα του τον ΝΠΣ Βόλου, ομάδα της Football League, στο πλαίσιο της Γ' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey