Προτάθηκε και ο...παλιόφιλος Στύλος!

14/09/2018 - 19:54 Τελευταία τροποποίηση στις 14/09/2018 - 19:03

Πέραν του Σπύρου Μπαξεβάνου, για τον οποίο διαβάσατε το πρωί στο «SL», είναι συνεχείς οι προτάσεις για προπονητές που φτάνουν στον Αιολικό μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Ψυρόπουλο.

Από το ρεπορτάζ του «SL» προκύπτει ότι o Μπαξεβάνος εμφανίζεται διστακτικός, περιμένοντας πρόταση από ομάδα της Football League και έτσι οι άνθρωποι του Αιολιού εξετάζουν μία προς μία τις υπόλοιπες περιπτώσεις προπονητών, που έχουν ξεχωρίσει. Μια εξ' αυτών, που βρίσκεται μάλιστα πολύ ψηλά στη λίστα των Μυτιληνιών, είναι εκείνη του Απόστολου Στύλου, ο οποίος την περσινή χρονιά εργάστηκε στη Γ’ Εθνική με την Ελπίδα Σκουτάρεως, ενώ παλαιότερα πέρασε από τους πάγκους της Πύδνας Κίτρους και του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ο Στύλος δεν είναι άγνωστος στη Μυτιλήνη, αφού τη σεζόν 1998-99 αγωνίστηκε στον Αιολικό, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, μετρώντας μάλιστα 3 γκολ σε 9 συμμετοχές, πριν μεταγραφεί στο Αγερσανί Νάξου. Ο 47χρονος τεχνικός, με καταγωγή από το Βισμπάντεν της Γερμανίας, είναι μια από τις περιπτώσεις προπονητών που συγεντρώνει τα χαρακτηριστικά γύρω από τα οποία αναζητείται ο νέος τεχνικός των «κυανόλευκων» και περισσότερες εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή, στο αγώνα Κυπέλλου Λέσβου με αντίπαλο την Προοδευτική Σκ. Καλλονής, στον πάγκο του Αιολικού θα καθίσει ο Γιώργος Κουτρομπίλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey