Άρεσε ο Αδαμόπουλος, φεύγει ο Κουκουρώνας

26/09/2018 - 15:30 Τελευταία τροποποίηση στις 27/09/2018 - 12:29

Στον Αιολικό κατέληξαν πως θα δώσουν την ευκαιρία στον Σωτήρη Αδαμόπουλο, ο οποίος δοκιμαζόταν τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας. Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός έπεισε τον Απόστολο Στύλο για τις δυνατότητές του και αναμένεται μέχρι το βράδυ να ανακοινωθεί επισήμως από την ομάδα της Μυτιλήνης.

Από το ρεπορτάζ του «SL» προκύπτει ωστόσο ότι η απόκτηση Αδαμόπουλου θα προκαλέσει ντόμινο στο ρόστερ, αφού δεν θα συνεχίσει στον Αιολικό ο Τάσος Κουκορώνας, που είχε μεταγραφεί το καλοκαίρι από τον ΑΟ Καρδίας.

Με την έλευση του Σωτήρη Αδαμόπουλου, ο Αιολικός καλύπτει μια αδυναμία που είχε εντοπιστεί στο ρόστερ του στο αριστερό άκρο, ανασταλτικά. Ο 24χρονος αμυντικός αγωνίστηκε πέρυσι στον Διαγόρα Βραχνέϊκων (10 ματς - 1 γκολ) στο Β' Γύρο της Γ' Εθνικής, έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν στην Ερμιονίδα (9 ματς - 1 γκολ). Την περίοδο 2016-17 βρισκόταν στην Παναχαϊκή με 15 συμμετοχές σε Γ' Εθνική και Κύπελλο. Παλαιότερα αγωνίστηκε στη Δόξα Νέας Μανωλάδας με 33 συμμετοχές για μια διετία (2014-16), ενώ έχει καταγράψει και 1 εμφάνιση στη Football League με την Παναχαϊκή (2012-13) στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Για τον Αιολικό οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ ωστόσο, αφού τις τελευταίες ώρες η διοίκηση κάνει προσπάθειες και για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, ώστε να δώσει μια επιπρόσθετη λύση ανασταλτικά στον Απόστολο Στύλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αιολικός αγωνίζεται την Κυριακή στην Ηλιούπολη με αντίπαλο τον Χαραυγιακό (16:00), στην πρεμιέρα της φετινής Γ' Εθνικής. Το ματς θα μεταδοθεί σε LIVE STRΕAMING από το «SL» σε συνεργασία με το «Telesport.gr».

UPDATE | Η Ανακοίνωση του Αιολικού: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Αδαμόπουλο, ο οποίος την έχει αγωνιστεί πρόσφατα στον Διαγόρα Βραχνέικων και Ερμιονίδα,ενώ προγενέστερα αγωνίστηκε σε Παναχαϊκή και Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αιολικού και του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες. Επίσης ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Κουκουρώνα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey