Χωρίς Τσουβαλτσίδη, αμφίβολος ο Βουτσιώτης

27/09/2018 - 12:18

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής μπαίνει ο Αιολικός, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει τον Χαραυγιακό στην Ηλιούπολη στις 4 το απόγευμα της Κυριακής (30/9).

Ο Απόστολος Στύλος, που ντεμπουτάρισε στον πάγκο των Μυτιληνιών στην πρόσφατη αναμέτρηση Κυπέλλου Λέσβου με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας (5-1), προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, θέλοντας να μπει ο Αιολικός με το δεξί, επιστρέφοντας με το τρίποντο στο νησί.

Στην προσπάθεια αυτή θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χριστόφορου Τσουβαλτσίδη, που είχε αποβληθεί στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αντίμαχο στην Κω, εκτίοντας ποινή μιας αγωνιστικής. Τις προηγούμενες ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Δημήτρης Βουτσιώτης, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο θα δοκιμάσει σήμερα και αύριο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρίσκεται στην αποστολή.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Καλλή και Βιντσεντζάτο, άπαντες του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής έχει οριστεί ο Παναγιωτόπουλος από την Αργολίδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey