Απ. Στύλος: «Τους σεβόμαστε, αλλά θέλουμε τη νίκη»

27/09/2018 - 13:17

Λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση της πρεμιέρας του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική, ο προπονητής του Αιολικού Απόστολος Στύλος σχολίασε το εκτός έδρας ματς με τον Χαραυγιακό.

Μιλώντας stoplekto.gr και τον καλό συνάδελφο Κυριάκο Παντζαρίδη, ο νέος τεχνικός της ομάδας της Μυτιλήνης ανέφερε: «Έχουμε μεγάλο σεβασμό στο όνομα και την ιστορία του Χαραυγιακού, αλλά και στην ποιότητα της συγκεκριμένης ομάδας. Γνωρίζουμε ότι όπως και εμείς, έτσι και εκείνοι, έχουν κάνει το απαραίτητο σκάουτινγκ. Έχουν ποιότητα σα σύνολο, αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα και θα κάνουμε ότι περνάει από τα τα πόδια των ποδοσφαιριστών για να τα καταφέρουμε.»

Ο Χαραυγιακός επιστρέφει στη Γ' Εθνική μετά από 22 χρόνια, με την τελευταία του σεζόν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα να καταγράφεται το 1995-96. Έκτοτε η ομάδα της Ηλιούπολης αγωνιζόταν στη Δ' Εθνική ή το τοπικό της ΕΠΣ Αθηνών, κατορθώνοντας πέρυσι να κατακτήσει τον τίτλο στο 2ο Όμιλο και μαζί το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας του Αιολικού στην έδρα του Χαραυγιακού θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το «SL», σε συνεργασία με το «Telesport.gr» στις 16:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey