ΣΦΑΑ: «Ενωμένοι όσο ποτέ, για τη νίκη!»

28/09/2018 - 13:35

Λίγα 24ωρα πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Αιολικού στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό στην Ηλιούπολη, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας εξέδωσε ανακοίνωση, δίνοντας το σύνθημα της νίκης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΦΑΑ: «Φίλαθλοι του Αιολικού, την Κυριακή ξεκινάνε οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες, όπου και αν αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα, αρχής γενομένης στην Ηλιούπολη με αντίπαλο τον Χαραυγιακο. Ενωμένοι όσο ποτέ, να δώσουμε τη μάχη της εξέδρας που μονό εμείς ξέρουμε, γιατί πρέπει να σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά, πρέπει να αγκαλιάσουμε την ομάδα, να σεβαστούμε την τεράστια προσπάθεια της διοίκησης που έκανε την υπέρβαση το καλοκαίρι και έφερε πιστεύουμε αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ικανούς να ανταπεξελθουν στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος και να ζήσουμε όλοι μαζί αυτό που χρονιά περιμένουμε, την επάνοδο μας στη Β' Εθνική κατηγορία.

Μία νίκη την Κυριακή και μάλιστα έκτος έδρας θα μας δώσει φτερά για τη δύσκολη συνεχεία που μας περιμένει. Εμείς θα δώσουμε το βροντερό μας παρόν και θα αποτελέσουμε το δωδέκατο παίκτη. Περιμένουμε και από εσάς να δώσετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία μεγάλη νίκη.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey