Τους έχει... πελάτες ο Στύλος!

28/09/2018 - 15:19

Περίεργα παιχνίδια παίζει η μοίρα και το «SL» φέρνει στην επιφάνεια μια άγνωστη πτυχή της προσεχούς αναμέτρησης του Αιολικού στην έδρα του Χαραυγιακού. Πρωταγωνιστής ο νέος προπονητής των Μυτιληνιών, Απόστολος Στύλος, που έχει αναπτύξει μια... ιδιαίτερη σχέση με τον κυριακάτικο αντίπαλο των «κυανόλευκων».

Ο Στύλος, με περισσότερες από 250 συμμετοχές σε Β' και Γ' Εθνική ως ποδοσφαιριστής, έχει αντιμετωπίσει δύο φορές τον Χαραυγιακό και μάλιστα σκόραρε ισάριθμες φορές τα δύο από τα συνολικά 49 γκολ της καριέρας του! Συγκεκριμένα, την περίοδο 1994-95 ο νυν προπονητής του Αιολικού αγωνιζόταν στον Πιερικό και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Χαραυγιακό στη Β' Εθνική. Στις 26 Οκτωβρίου του 1994, ο Στύλος σκόραρε το γκολ της ομάδας της Κατερίνης στο εκτός έδρας 1-1 του Α' Γύρου, ενώ στις 26 Φεβρουαρίου του 1995 πέτυχε το γκολ της νίκης με 1-0 μέσα στην Πιερία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Στύλος έχει φορέσει τη φανέλα του Αιολικού και ως ποδοσφαιριστής, τη σεζόν 1998-99, αγωνιζόμενος για έξι μήνες στη Γ' Εθνική και πλέον σχεδόν 20 χρόνια μετά καθοδηγεί την ομάδα της Μυτιλήνης από την άκρη του πάγκου της, ευελπιστώντας σε μια παρόμοια... ρέντα απέναντι στον Χαραυγιακό, με εκείνη που είχε και ως παίκτης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey