«Οδύσσεια» η επιστροφή!

01/10/2018 - 12:26 Τελευταία τροποποίηση στις 01/10/2018 - 12:49

Για τα... καλά ζει στο πετσί του τον «Ζορμπά» ο Αιολικός, αφού λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών παρέμεινε εγκλωβισμένος χθες στο λιμάνι του Πειραιά. Το απαγορευτικό απόπλου κράτησε δεμένα τα πλοία το απόγευμα της Κυριακής, με αποτέλεσμα η αποστολή των Μυτιληνιών να διανυκτερεύσει στο καράβι μετά το τέλος του αγώνα με τον Χαραυγιακό (1-1).

Το πλοίο αναχώρησε το πρωί από τον Πειραιά και αναμένεται να φτάσει στις 19:00 της Δευτέρας στη Μυτιλήνη. Εξέλιξη που αλλάζει όλο το προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας, δημιουργώντας ένα μικρό ντόμινο.

Ο Απόστολος Στύλος είχε προγραμματίσει κανονικά προπόνηση για σήμερα το μεσημέρι, δίνοντας ρεπό την Τρίτη στους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο αυτό αλλάζει, αφού αναγκαστικά το ρεπό μεταφέρθηκε τη Δευτέρα και έτσι θα γίνει κανονικά προπόνηση την Τρίτη. Όμως, ακυρώνεται η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (σ.σ. είχε προγραμματιστεί διπλή πρωί - απόγευμα) και έτσι οι παίκτες του Αιολικού θα μπουν στο γήπεδο μόνο το απόγευμα εκείνης της μέρας.

Μια μικρή «Οδύσσεια» λοιπόν το ταξίδι της επιστροφής για τον Αιολικό, που πάντως είναι... συνηθισμένος σε αντίστοιχες ταλαιπωρίες ελέω νησιωτικότητας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey