Απ. Στύλος: «Η πικρία μας δείχνει και τη φιλοδοξία της ομάδας»

01/10/2018 - 12:41 Τελευταία τροποποίηση στις 01/10/2018 - 15:54

Πικραμένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα στην έδρα του Χαραυγιακού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Αιολικού Απόστολος Στύλος, μιλώντας στο «SL».

«Το αποτέλεσμα μας αφήνει πικρή γεύση, γιατί είχαμε πολλές καλές ευκαιρίες με το σκορ στο 0-1 για να πετύχουμε δεύτερο γκολ, αλλά και μετά το 1-1 προς το τέλος του ματς για να πάρουμε τη νίκη. Βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν οι δύο ομάδες, έπρεπε να έχουμε κερδίσουμε τον αγώνα. Η πικρία μας αυτή όμως, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα και τον τρόπο που αυτό ήρθε, δείχνει και τη φιλοδοξία αυτής της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Στύλος.

Σε ερώτηση για την αλλαγή του Τάχια με τον Καπταγιάννη στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, αν δηλαδή υπήρξε τραυματισμός ή έγινε για λόγους τακτικής, ο έμπειρος τεχνικός διευκρίνισε: «Προχωρήσαμε στην αλλαγή αυτή γιατί εντοπίσαμε μια αδυναμία στο παιχνίδι του Τάχια στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο ο Καπταγιάννης μπήκε μουδιασμένος στα πρώτα 15 λεπτά. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι ανθρώπινα λάθη και γίνονται παντού. Ο Καπταγιάννης στη συνέχεια του ματς ήταν εξαιρετικός. Γενικά έχω τεράστια εμπιστοσύνη και στους δύο παίκτες. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και αγωνιστικά θα κάνουν διαφορά στον Αιολικό στη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Όσο για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον 7ο Όμιλο και τις αθηναϊκές έδρες, ο Απόστολος Στύλος συμπλήρωσε: «Ήταν ένα κλασικό ματς πρεμιέρας. Αναγνωριστικό στα πρώτα λεπτά και από τις δύο ομάδες, οι οποίες έψαχναν να βρουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα η μία της άλλης. Αυτό που μπορώ να πω για τον Αιολικό είναι ότι δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλω να βλέπω την ομάδα μου. Πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας, ώστε να δημιουργούμε ευκαιρίες για γκολ. Θέλω να είμαστε κυρίαρχοι στο γήπεδο. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και δουλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε. Η εντύπωσή μου από τον όμιλο, έχοντας δει τις περισσότερες ομάδες, είναι ότι έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους. Δεν θα κερδίζει κάποιος εύκολα ένα παιχνίδι και θα γίνονται μάχες κάθε Κυριακή. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει ή να υπερτιμήσει τον αντίπαλο.»

Τέλος, σχολιάζοντας την παρουσία του κόσμου στο πλευρό του Αιολικού μέσα στην Ηλιούπολη, ο προπονητής των «κυανόλευκων» τόνισε: «Με εντυπωσίασε η παρουσία του κόσμου στην Αθήνα. Μας βοήθησε πολύ με την υποστήριξή του και είναι αυτό που χρειαζόμαστε στα εκτός έδρας ματς. Περιμένω τους φιλάθλους του Αιολικού και στα εντός έδρας παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος μας, να φέρνουμε τον κόσμο μαζικά στο γήπεδο, να χαίρεται το ποδόσφαιρό και να κατακτάμε νίκες.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey