Με Καλλιθέα για το πρώτο τρίποντο!

05/10/2018 - 16:43 Τελευταία τροποποίηση στις 11/10/2018 - 12:00

Τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δίνει την Κυριακή (16:00) ο Αιολικός, αντιμετωπίζοντας στον «Ταρλά» την Καλλιθέα, η οποία υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Football League.

Η ομάδα της Μυτιλήνης προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στην Ηλιούπολη, κόντρα στον Χαραυγιακό (1-1), ενώ η Καλλιθέα παραχώρησε στην πρεμιέρα ισοπαλία στη Χαλκίδα (0-0). Έτσι και οι δύο ομάδες αναζητούν το πρώτο τους βαθμολογικό τρίποντο στη σεζόν, ώστε να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας στον 7ο Όμιλο.

Ο Απόστολος Στύλος καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τον Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη, που είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αντίμαχο στην Κω. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με 4 αγωνιστικές και την Κυριακή θα έχει εκτίσει την τελευταία εξ’ αυτών, έχοντας προηγηθεί τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου Λέσβου με Προοδευτική Σκ. Καλλονής και Ατρόμητο Ανεμώτιας, αλλά και η πρεμιέρα με τον Χαραυγιακό. Κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να υπολογίζεται εκ νέου στο ματς της 3ης Αγωνιστικής με αντίπαλο την Κόρινθο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey