O Τζαμουτζαντώνης σφυρίζει στον «Ταρλά»

05/10/2018 - 17:24

Διαιτητική τριάδα από το γειτονικό νησί της Χίου όρισε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ στον αγώνα του Αιολικού με την Καλλιθέα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (16:00) στον «Ταρλά».

Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τζαμουτζαντώνης, με βοηθούς τους Πετρίδη και Στεφάνου από το Σύνδεσμο Χίου, ωστόσο ο Αιολικός δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις από τον συγκεκριμένο διαιτητή. 

Σε δύο αγώνες της περσινής περιόδου, ο Χιώτης ρέφερι ορίστηκε μέσα στον «Ταρλά» και ο Αιολικός δεν κέρδισε. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε από την Ερμιονίδα (0-1), ενώ στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Παναργειακό (1-1). Μάλιστα, ο ίδιος διαιτητής είχε σφυρίξει και ένα ακόμα ματς του Αιολικού για τη σεζόν 2016-17, επίσης στη Γ' Εθνική, όταν και πάλι ο Αιολικός έμεινε μακριά από το τρίποντο κόντρα στην Ερμιονίδα (1-1) στο Γήπεδο Λουτρών. 

Από τη στιγμή που το... κακό τρίτωσε πέρυσι, άπαντες στο «στρατόπεδο» του Αιολικού ευελπιστούν να «ξορκίσουν το δαίμονα» και να καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο βαθμών κόντρα στην Καλλιθέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey