Απ. Στύλος: «Θέλουμε χρόνο, αλλά δεν έχουμε χρόνο» [vid]

08/10/2018 - 14:05 Τελευταία τροποποίηση στις 08/10/2018 - 14:07

Ανακουφισμένος από τη νίκη στο τέλος, αλλά και σίγουρος για τις δυνατότητες του Αιολικού, εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Αιολικού Απόστολος Στύλος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε ότι η φιλοσοφία της Καλλιθέας είναι να παίζει ποδόσφαιρο και της αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί πράγματι απέδωσε πολύ καλά στη διάρκεια του αγώνα. Θέλω να δώσω όμως πολλά συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές μου, κυρίως για την αντίδραση του δευτέρου ημιχρόνου και γιατί άρχισαν να πιστεύουν στα λόγια μου και στις δυνατότητές τους.  Στο πρώτο ημίχρονο είχε καθολική υπεροχή η Καλλιθέα, ενώ εμείς είχαμε παθητικό ρόλο και τρέχαμε πίσω από την μπάλα. Δεν κινδυνεύσαμε όμως, δεν δημιουργήθηκε ευκαιρία, ενώ στον αντίποδα είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Όμως δεν είναι ο τρόπος που θέλω να παίζουμε. Στο ημίχρονο αλλάξαμε φιλοσοφία και πιστέψαμε στις δυνατότητές μας. Βάλαμε την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε δύο γκολ, αλλά η προσπάθειά μας άξιζε ανταμοιβής κι ας σταθήκαμε τυχεροί με το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Τώρα πλάθουμε τον κορμό μας, θέλουμε χρόνο, αλλά δεν έχουμε χρόνο.»

Σε ερώτηση για το αν ο Αιολικός φοβήθηκε την Καλλιθέα στο πρώτο ημίχρονο, περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε, ο Απόστολος Στύλος ήταν απόλυτα καταφατικός: «Ναι, αυτό που μας διακατείχε ήταν ο φόβος. Αρνούμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο. Σίγουρα οι αλλαγές των Βουτσιώτη και Ποτουρίδη μας βοήθησαν, αλλά περισσότερο εκείνο που μέτρησε για να γυρίσουμε το ματς ήταν η αλλαγή στη νοοτροπία μας. Κρατάω την αντίδραση μας και την ψυχή που κατέθεσαν οι παίκτες μου. Όσο για αυτό το πρόβλημα αυτοπεποίθησης, που διαπίστωσα ερχόμενος εδώ, θα λυθεί πολύ γρήγορα γιατί είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ελπίζω ότι μέχρι το Δεκέμβριο θα είμαστε εκεί που πρέπει, ώστε στις μεταγραφές του Ιανουαρίου να οριοθετήσουμε και το στόχο. Σίγουρα είναι δύσκολο μια ομάδα που χτίστηκε από έναν άλλον προπονητή να τη φτιάξεις όπως θες εσύ, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και αυτά που έχω στο μυαλό μου τα βλέπω σιγά-σιγά στο γήπεδο.»

Αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες, ο προπονητής του Αιολικού σημείωσε: «Αυτό που χρειάζεται ο Αιολικός είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Στο πρώτο ματς Κυπέλλου είχαμε 30 άτομα. Στο Χαραυγιακό ο κόσμος μπήκε δυνατά στην εξίσωση με την οργανωμένη εξέδρα, σήμερα λίγο παραπάνω. Θέλω οπωσδήποτε να επιστρέψουμε με θετικό αποτέλεσμα από την Κόρινθο, ώστε να έχουμε στο επόμενο ματς στην έδρα μας πάνω από 1.000 φιλάθλους στο γήπεδο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey