Φινάλε για να γουστ-Άρης!

08/10/2018 - 14:03 Τελευταία τροποποίηση στις 08/10/2018 - 14:04

Πιο ώριμος από ποτέ εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο ο Άρης Λαμπράκης, που στη δεύτερη χρονιά του στον Αιολικό αποτελεί τον παίκτη από τα πόδια του οποίου περνάνε σχεδόν όλες οι επιθέσεις της ομάδας.

Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής σκόραρε χθες δύο γκολ απέναντι στην Καλλιθέα και αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τον ίδιο. Συνολικά ήταν η τρίτη φορά που πετυχαίνει δύο γκολ σε ένα ματς και το επίτευγμα αυτό φαντάζει ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει σκοράρει 10 γκολ στην καριέρα του σε Football League και Γ' Εθνική.

Σε μια περίεργη σύμπτωση, στο πρώτο ματς της χρονιάς που ο Λαμπράκης βρίσκει δίχτυα, σκοράρει δύο γκολ και μάλιστα το ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Συνέβη τη σεζόν 2016-17 με τη φανέλα της ΑΕΛΚ, όταν με δύο δικά του γκολ οι Καλλονιάτες πήραν ισοπαλία στην Κρήτη από τον ΟΦΗ (2-2), ισοφαρίζοντας στο 88' με φάουλ στο Γεντί Κουλέ, αλλά και πέρυσι στη Γ' Εθνική με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να ανοίγει λογαριασμό «πυροβολώντας» εις διπλούν μέσα στην έδρα του Παναργειακού (0-2), βάζοντας ξανά φάουλ-γκολ στο 82ο λεπτό!

Χθες, με γκολ-φάουλ του Λαμπράκη ο Αιολικός ισοφάρισε σε 1-1 την Καλλιθέα και στις καθυστερήσεις με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη-ανατροπή στην ομάδα της Μυτιλήνης. Άκρως εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο και μακάρι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής να πραγματοποιήσει φέτος την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey