Αιολικά και ωραία! [pics & vid]

01/11/2018 - 17:40 Τελευταία τροποποίηση στις 01/11/2018 - 18:13

Μια όμορφη βραδιά έζησαν την Τετάρτη οι άνθρωποι του Αιολικού, αλλά και οι φίλοι του συλλόγου στη Μυτιλήνη, στην εκδήλωση της παρουσίασης της εμφάνισης και του βασικού χορηγού για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η ιστορική ομάδα της Λέσβου έχει την τύχη φέτος να συνεργάζεται με την «ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΚΕ», η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των τυχερών παιγνίων, διατηρώντας δύο καταστήματα Opap Store στη Μυτιλήνη και δύο ακόμα Opap Play σε Μυτιλήνη και Καλλονή, επεκτείνοντας μάλιστα αυτό το διάστημα τα επιχειρηματικά της πλάνα στο γειτονικό νησί της Χίου και έχοντας ως άμεσο στόχο να βρεθεί σύντομα τόσο στη Σάμο, όσο και στη Ρόδο. Παρόντες στην εκδήλωση από πλευράς της «ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΚΕ» ήταν ο εκπρόσωπος και διαχειριστής της Ιγνάτης Ψωμάς, ο έτερος εκπρόσωπος της Άρης Λαζαρής, ενώ παραβρέθηκε και ο Account Manager Κεντρικής Αττικής και Β. Αιγαίου του ΟΠΑΠ Σωτήρης Νικολόπουλος.

O διαχειριστής της «ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΚΕ» Ιγνάτης Ψωμάς και ο Γεν. Αρχηγός του Αιολικού Σταύρος Βουργουτζής

Οι διοργανωτές, αφού πρώτα αναφέρθηκαν στη σημασία που έχει κάθε εμφάνιση για μια ομάδα, αποτελώντας ουσιαστικά ένα κομμάτι της ιστορίας της, εστίασαν στις «στιλιστικές» επιλογές του Αιολικού στο πέρασμα των χρόνων, στα χρώματα και στα σχέδια, ενώ στη συνέχεια είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο, στο οποίο γινόταν μια ιστορική αναδρομή στις εμφανίσεις του συλλόγου, αλλά και στους χορηγούς αυτών, από το 1975 ως και σήμερα, το οποίο παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι παρευρισκόμενοι στο Opap Store της οδού Ερμού 167, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Σκηνικό... Champions League είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές της εκδήλωσης

Παίρνοντας αμέσως μετά το λόγο, ο εκπρόσωπος της «ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΚΕ», Άρης Λαζαρής, αναφέρθηκε σε μια παιδική υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό του το μακρινό 1982, παρακολουθώντας τον Αιολικό να κερδίζει τον Αθηναϊκό με 1-0 στον «Ταρλά», παρουσία 8.000 θεατών! «Ήταν η μέρα που μου άλλαξε τη ζωή ως παιδί. Υποσχέθηκα ότι πρέπει κάποτε να κάνω κάτι για τον Αιολικό. Φτάσαμε εδώ σήμερα και εύχομαι ο τροχός που απεικονίζεται στο λογότυπο της εταιρείας μας και θα βρίσκεται φέτος πάνω στη φανέλα της ομάδας, να της φέρνει τύχη και εμείς να είμαστε υποστηρικτές των προσπαθειών της όχι μόνο στη Γ’ Εθνική, αλλά και του χρόνου στη Football League ή ακόμα ψηλότερα τις επόμενες περιόδους.»

Ο Στ. Γριπιώτης παραδίδει την αναμνηστική φανέλα στον εκπρόσωπο της «ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΚΕ», Άρη Λαζαρή

Ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης παρέδωσε εν συνεχεία ως αναμνηστικό δώρο στον κ. Λαζαρή μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, ενώ αναφερόμενος προς τους παρευρισκομένους τόνισε: «Το χειρότερο πράγμα στον άνθρωπο, είναι να μην του επιτρέπεις να ονειρεύεται. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα, ώστε να δούμε σύντομα τον Αιολικό εκεί που του αξίζει. Και είναι ευχής έργο, που έχουμε δίπλα μας υποστηρικτές χορηγούς, όπως τα ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στην προσπάθεια αυτή.»

Μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών έδωσε ο Στ. Γριπιώτης στον Π. Βουργουτζή και «ΜΙΚΡΟ Καφέ»

Ακολούθως, ο διοικητικός ηγέτης των «κυανόλευκων» βράβευσε τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βουργουτζή, εκπρόσωπο του «ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ» για την υποστήριξη του προς το σύλλογο, με μια αναμνηστική μπάλα που έφερε επίσης τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, καθώς και την εταιρεία «ELAITIS Catering».

Ο προπονητής του Αιολικού Απόστολος Στύλος και ο ποδοσφαιριστής Στρατής Βαλιός

Η βραδιά συνεχίστηκε με μικρές τοποθετήσεις τόσο του προπονητή Απόστολου Στύλου, όσο και του αρχηγού Στρατή Βαλιού, απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου της εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ» και της αθλητικής ιστοσελίδας «SportLesvos.gr», Βαγγέλη Παπαντώνη, ο οποίος παρουσίασε την όλη εκδήλωση.

Ο «δικός» μας, Βαγγέλης Παπαντώνης, ήταν ο δημοσιογράφος που παρουσίασε την εκδήλωση

Αμέσως μετά έγιναν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του Αιολικού για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, με την είσοδο των ποδοσφαιριστών Γιώργου Καπταγιάννη, Λευτέρη Ζαχαρή και Δημήτρη Βουτσιώτη, τους οποίους συνόδευαν οι φίλες της ομάδας Χριστίνα και Άννα Μαρία, φορώντας επίσης με καμάρι τη νέα φανέλα του ιστορικού συλλόγου της Μυτιλήνης.

Στο τέλος της βραδιάς, μετά τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες, υπήρχε μπουφές στον περιβάλλοντα χώρο του Opap Store, με την απαραίτητη ποδοσφαιρική κουβέντα εν όψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Αιολικού.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey