«Κατακεραύνωσε» ΕΠΟ και... ψευτοαιολικούς! [vid]

17/12/2018 - 12:05 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2018 - 16:23

«Χείμαρρος» ήταν ο Σταύρος Γριπιώτης μετά το τέλος του αγώνα Αιολικός-Χαλκίδα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Ο Πρόεδρος των «κυανόλευκων» έκανε δηλώσεις στη διάρκεια της Συνέντευξη Tύπου, ουσιαστικά «κατακεραυνώνοντας» την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της Βαγγέλη Γραμμένο, για το γεγονός ότι η Ομοσπονδία εμφανίζεται παντελώς ανακόλουθη ως προς τις υποσχέσεις που έδωσε το καλοκαίρι στα νησιωτικά σωματεία για την κάλυψη ενός μικρού μέρους των πολλών εξόδων που έχουν, επιπρόσθετα, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του Αιολικού τα «έβαλε» πέρα από την ΕΠΟ, όμως, και με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την οποία ανέφερε πως έχει υλοποιήσει κατά το ήμισυ τη δική της υπόσχεση, σε αντίθεση με τον Δήμο Λέσβου που κάλυψε το σύνολο της δικής του επιχορήγησης. 

Το σημείο όμως που έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία είναι η αναφορά του Σταύρου Γριπιώτη ως προς την επόμενη μέρα του Αιολικού. «Αν η ΕΠΟ δεν έχει τις επόμενες ημέρες μια ξεκάθαρη οικονομική θέση απέναντι στα νησιωτικά σωματεία, θα παραιτηθώ από την προεδρία. Και στη Γενική Συνέλευση θα προσκαλέσω πέρα από τους φορείς, κάθε αγνό φίλαθλο της ομάδας, για να αποφασίσουμε τελικά αν θέλουμε η Μυτιλήνη να έχει εκπρόσωπο στις εθνικές κατηγορίες.»

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Αιολικού στηλίτευσε τη στάση και ορισμένων που θεωρητικά θα περίμενε κανείς να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, έχοντας υπηρετήσει το σύλλογο από διάφορα πόστα. «Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να είναι Αιολικοί όταν φέρουν ένα τίτλο μέσα στην ομάδα και αν τους τον αφαιρέσεις, να γίνονται αντί-Αιολικοί. Λυπάμαι που το λέω, είναι και εγωιστικό, αλλά αν αποχωρήσω από το σύλλογο πολύ φοβάμαι ότι σε λίγα χρόνια θα λέμε ότι κάποτε υπήρχε μια ομάδα, που λεγόταν Αιολικός. Προκαλώ τον οποιονδήποτε να έρθει να με διαψεύσει. Και τους Αιολικούς και τους ψευτο-Αιολικούς.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey