Αναμενόμενα κέρδη από τη Γενική Συνέλευση

28/12/2018 - 12:22 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2018 - 13:05

Πραγματοποιήθηκε χθες, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αιολικού, στην οποία πάντως παραβρέθηκαν ελάχιστα άτομα.

Αφορμή για τη ΓΣ αποτέλεσε η αδιαφορία της ΕΠΟ ως προς την πραγματοποίηση της υπόσχεσης που έδωσε το καλοκαίρι για την οικονομική ενίσχυση των νησιωτικών σωματείων, την οποία στο μεσοδιάστημα φαίνεται πως θα κάνει τελικά πράξη αρχές του 2019.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού πάντως, Σταύρος Γριπιώτης, στην τοποθέτηση του εξήγησε προς τους παρευρισκόμενους ότι από τη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Χαλκίδα ως χθες μεσολάβησαν αρκετά, με κυριότερες τις διαβεβαιώσεις της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα της ίδιας της Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου, πως θα ικανοποιήσει στο ακέραιο το αίτημα του Αιολικού για το οποίο υπάρχει έτσι κι αλλιώς ως σήμερα ανταπόκριση.

Στο ερώτημα του ισχυρού άνδρα του Αιολικού για το αν θα πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση ως προς τη διεκδίκηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαραζ ανόδου, μιας και ήδη έχει καλυφθεί το 70% του προϋπολογισμού, η ΓΣ αποφάσισε να γίνουν μικρές προωθητικές ενέργειες για την εξασφάλιση έξτρα εσόδων. Ως τέτοιες προτάθηκαν η πραγματοποίηση μιας χοροεσπερίδας σε συνεργασία με τον ΣΦΑΜ, αλλά και η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για το Β' Γύρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Γριπιώτης έριξε τους τόνους ως προς την ΕΠΟ, διευκρινίζοντας μάλιστα -αυτό που από την πρώτη στιγμή έγραψε το "SL" μετά το ματς με τη Χαλκίδα- ότι οι αναφορές του απευθύνονταν προς την Ομοσπονδία και όχι προς τον Σταύρο Ψαρόπουλο που ήταν τότε Πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey