Ήττα στην Πετρούπολη και τώρα αναζητά... ντόρτια!

29/05/2022 - 18:56 Τελευταία τροποποίηση στις 29/05/2022 - 20:21

Σε ένα ματς που παρά το κακό του ξεκίνημα (πίσω με 2-0 στο 12') ο Αετός Λουτρών το έκανε ντέρμπι για παραπάνω από ένα ημίχρονο, η ήττα με 4-1 τελικά στην έδρα του Άρη Πετρούπολης χάρισε και μαθηματικά την άνοδο στην αθηναική ομάδα, βάζοντας τους πρωταθλητές ΕΠΣ Λέσβου σε πολύ δύσκολη θέση αναφορικά με την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Σιλεβίστα προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0 χάρη στα γκολ των Σούφλα (4') και Τρακόση στο (12'), αλλά ο Αετός Λουτρών αντέδρασε μειώνοντας άμεσα με τον Πετρουζέλλη σε 2-1 (29'). Οι παίκτες του Θεαγένη Διονυσάτου πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν δοκάρι με τον Σεφουλάι, αλλά και μια εξαιρετική χαμένη ευκαιρία με τον Παλαμουτσή πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, ο Άρης Πετρούπολης βρήκε τρίτο γκολ με τον Μαρίνου (55') και ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (92').

Πλέον, ο Αετός αναζητά νίκη με 4 γκολ διαφορά επί της Μαρκό κατά την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ μέσα στο Γήπεδο Λουτρών. Κι αυτό γιατί πλέον στις ισοβαθμίες η ΕΠΟ έχει προκρίνει ως πρώτο κριτήριο τη διαφορά τερμάτων, από τη στιγμή που τα μπαράζ γίνονται σε έναν γύρο και δεν υπάρχουν δύο ματς σε κάθε έδρα μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων. Η Μαρκό έχει 9 βαθμούς με γκολ 7-1 και ο Αετός Λουτρών έχει 6 βαθμούς με γκολ 6-7.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως οι πρωταθλητές ΕΠΣ Λέσβου έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος με την ήττα στη Χίο, αλλά και την εντός έδρας απώλεια βαθμών με τον Ιάλυσο, ενώ και η ευρεία ήττα στην Πετρούπολη δυσχεραίνει το έργο τους κατά την τελευταία αγωνιστική. Παρ' όλα αυτά παραμένουν μαθηματικά στο κυνήγι της ανόδου ακόμα και στο τελευταίο ματς της διαδικασίας.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γ. Σιλεβίστας): Καλογερόπουλος, Τρακόσης, Λεβέντης, Μπιμάι (89' Σαμαράς), Κορώνης, Γεραγωτέλλης, Ρέτζο, Σούφλας (77' Μπριστογιάννης), Τσουκαλάς (51' Ράπτης), Μαρίνου (89' Καραδήμας), Αργυρίου

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ (Θ. Διονυσάτος): Κουμπάς, Τοπάλι, Καλαφάτης, Καπταγιάννης (65' Λαμπράκης), Κριπιντίρης, Τσομπανέλλης, Παλαμουτσής (80' Καδής), Βλαστέλλης (65' Αλαγιάννης), Μιχαλάκης, Σεφουλάι, Πετρουζέλlης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey