Γηπεδούχος ο Αετός Λουτρών στον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Κεραυνό

03/04/2023 - 17:10 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2023 - 17:45

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Απριλίου στο γραφείο της ΕΠΣ Λέσβου η κλήρωση της σειράς των αγώνων μπαράζ ανάμεσα στους πρωταθλητές Λέσβου και Λήμνου.

Ο Αετός θα φιλοξενήσει την Κυριακή 9 Απριλίου στις 5 και μισή το απόγευμα στα Λουτρά τον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου στον πρώτο αγώνα και έπειτα θα ταξιδέψει στη Λήμνο για τον επαναληπτικό αγώνα. Επίσης, έγινε η κλήρωση για την γηπεδούχο ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου, με την ομάδα των Λουτρών να είναι τυπικά ξανά η γηπεδούχος ομάδα απέναντι στον Αιολικό. Ο τελικός ορίστηκε την Λαμπροτετάρτη 19 Απριλίου στις 5 και μισή το απόγευμα.

Η διαδικασία των κληρώσεων ολοκληρώθηκε με τους αγώνες ανάμεσα στον δύο πρωταθλητές και δευτεραθλητές της Β ΕΠΣ Λέσβου. Στους πρωταθλητές γηπεδούχος θα είναι η ομάδα του νοτίου ομίλου με ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την Κυριακή 23 Απριλίου στις 17:00 και ανάμεσα στις δεύτερες ομάδες, ο βόρειος όμιλος με τον αγώνα να ορίζεται το Σάββατο 22 Απριλίου την ίδια ώρα. Να σημειωθεί ότι οι αναμετρήσεις των αγώνων της Β ΕΠΣΛ θα πραγματοποιηθούν σε ουδέτερα γήπεδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey