Στη Λήμνο θα κριθεί ο τίτλος

28/04/2023 - 19:46 Τελευταία τροποποίηση στις 07/05/2023 - 11:27

Ο Αετός Λουτρών νίκησε 2-1 τον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου στον πρώτο αγώνα κατάταξης για την ανάδειξη του πρωταθλητή Νομού Λέσβου, όμως δεν μπορεί να νιώθει ευχαριστημένος από το τελικό σκορ που δεν του δίνει μεγάλο προβάδισμα και όλα αναμένεται να κριθούν στη ρεβάνς το επόμενο Σάββατο 6/5 στη Λήμνο.

Η ομάδα των Λουτρών αδίκησε τον εαυτό της, έχασε αυτά που δεν χάνονται και η μπάλα την τιμώρησε με τους φιλοξενούμενους σε μια από τις ελάχιστες επιθετικές ενέργειες να μειώνουν και να παραμένουν ζωντανοί για την κατάκτηση του τίτλου.

Με το σφύριγμα της έναρξης ο Αετός σπατάλησε δύο απανωτές ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα αρχικά με τον Μιχαλάκη και μετά με τον Συβρή που βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Τασίδη, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο 24' ο Μιχαλάκης βγήκε τετ α τετ, αλλά το τελείωμα του δεν είχε αίσιο τέλος, ενώ νωρίτερα είχε πλησιάσει στο γκολ και ο Γιάννης Μωϋσίδης.

Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων είχε συνέχεια με τον Μιχαλάκη στο 29' κερδίζει πέναλτι από τον Ποντίκα, με τον παίκτη του Αετού να αναλαμβάνει την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 34' ο Σεφουλάϊ μετά από σέντρα του Μιχαλάκη σέρβιρε στον Συβρή ο οποίος από πλεονεκτική θέση σημείωσε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του, ενώ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Αετός απείλησε ακόμη δύο φορές από στημένη μπάλα με τον Τσομπανέλλη και Τοπάλι. Η μοναδική καλή ευκαιρία του Κεραυνού στο πρώτος μέρος ήταν το σουτ του Καραμόσχου στο 41' από την μικρή περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο πλαϊνό δίχτυ της εστίας.

Ο Αετός μπήκε στο γήπεδο μετά την ανάπαυλα με τον ίδιο ρυθμό, δημιουργώντας ανεπανάληπτες φάσεις ξανά με Μιχαλάκη και Βόϊκο, ωστόσο στο 59' με μια όμορφη επιθετική ενέργεια ο Δημήτρης Μαρουκάκης που είχε περάσει ως αλλαγή, έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Κεραυνό. Ο πρωταθλητής Λήμνου μετά το γκολ πήρε μέτρα στο γήπεδο, με τον Αετό από την άλλη παρά την κούραση που είχε αρχίσει να κάνει εμφανή τα σημάδια της, να παλεύει για το τρίτο τέρμα που θα του έδινε άλλον αέρα στον επαναληπτικό αγώνα. Η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου δεν μπόρεσε μέχρι τη λήξη να παραβιάσει ξανά την αντίπαλη εστία, με πιο καλή στιγμή μια σέντρα-σουτ του Τοπάλι που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Επηρεασμένες και οι δύο ομάδες από την αγωνιστική απραξία σχεδόν ενός μήνα, με τον με τον Αετό μετά το παραπάνω αποτέλεσμα να διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα, όμως σίγουρα ο Κεραυνός βρίσκεται για τα καλά μέσα στο παιχνίδι και θα παλέψει στην έδρα του για τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

Αετός(Θ. Διονυσάτος): Κουμπάς, Τοπάλι, Μωϋσίδης Γ., Μπάρκας, Βόϊκος(68'Πιπεράς), Κριπιντίρης, Τσομπανέλλης, Συβρής(68'Ν.Μωϋσίδης), Βλαστέλλης(79'Κουνιάρης), Μιχαλάκης, Σεφουλάϊ

Κεραυνός(Β.Κουκάκης):Τασίδης, Ηλιάδης, Ευαγγελιδάκης, Ποντίκας, Τζανετάκος, Καπερώνης(89'Κατακουζηνός), Χαματάϊ, Μαυροκίδης(46' Δ. Μαρουκάκης), Καραμόσχος, Τσιάρης, Λουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey