Κεραυνός και Αετός για τον τίτλο

04/05/2023 - 12:53 Τελευταία τροποποίηση στις 04/05/2023 - 22:35

Η δεύτερη μάχη ανάμεσα στον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου και τον Αετό Λουτρών που θα κρίνει οριστικά τον πρωταθλητή στον Νομό Λέσβου θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαϊου στις 19:15.

Στο γήπεδο του Κεραυνού, οι δύο ομάδες ομάδες θα παλέψουν για την κατάκτηση του τίτλου, που θα τους δώσει ταυτόχρονα το εισιτήριο για τα play offs ανόδου στη Γ Εθνική.

Ο Αετός διατηρεί το προβάδισμα καθώς έχει υπέρ του και το αποτέλεσμα της ισοπαλία, όμως το σκορ του πρώτου αγώνα 2-1 σίγουρα είναι ρευστό και δίνει το δικαίωμα στους Λημνιούς να διεκδικήσουν στα ίσια την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών πέρα από από τον Γιώργο Καπταγιάννη που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ο Αντώνης Καλαφάτης που εξέτησε την ποινή του.

Έντονη αναμένεται η παρουσία στο γειτονικό νησί από τους φιλάθλους του Αετού αλλά και αρκετών Μυτιληνιών, οι οποίοι θα ακολουθήσουν την αποστολή στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Στις τάξεις της ομάδας των Λουτρών υπάρχει αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι στάθηκαν άτυχοι στον πρώτο αγώνα και δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ένα σκορ ασφαλείας. 

Στο στρατόπεδο των Λημνιών από την άλλη πλευρά υπάρχει αναβρασμός για τον αγώνα, θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να σηκώσουν στο τέλος το τρόπαιο. Ο Κεραυνός θα έχει στη διάθεση του τον Ματθαίο Μαρουκάκη και τον Διαματάρη που επίσης ολοκληρώθηκε η ποινή τους. 

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Θανάσης Στραντζαλίδης, με βοηθούς τους Βασίλη Λουμπόνια και Στράτο Σιδηρόπουλο. Ας σημειωθεί ότι σε περίπτωση που στο τελικό σκορ υπάρχει ισοπαλία στα συνολικά τέρματα, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι, ενώ μετά την λήξη θα ακολουθήσουν οι απονομές από τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey