Στο ΔΣ της ΕΠΟ ο Σταύρος Ψαρρόπουλος

12/06/2015 - 13:51

Η παραίτηση του Προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Αριστείδη Σταθόπουλου, από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων στην Ομοσπονδία, από το οποίο ενισχυμένος βγήκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος.

Ο Λέσβιος παράγοντας, που μέχρι πρότινος αποτελούσε αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ, προήχθη πλέον σε τακτικό μέλος. Σε δηλώσεις του μάλιστα στο "SL" επεσήμανε: "Σίγουρα αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη. Ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, ο λόγος μας αποκτά μια άλλη βαρύτητα, δεδομένης και της πολύχρονης παρουσίας μου, προσωπικά, στα κοινά της Ομοσπονδίας, αλλά και της εμπειρίας που κατέχω σε θέματα διοίκησης."

Η εξέλιξη αυτή δίνει τη δυνατότητα στο Σταύρο Ψαρρόπουλο να διεκδικήσει την προεδρία σημαντικών επιτροπών της ΕΠΟ. Μετά την αλλαγή του καταστατικού της, αναμένεται μάλιστα ορισμένες εξ' αυτών να συγχωνευθούν, με το αντικείμενο που θα προκύψει να αποτελεί σημαντικό κομμάτι των δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες του "SL", ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ αναμένεται να διεκδικήσει την Επιτροπή Μικτών ομάδων, Κυπέλλου Ελλάδας και Γ' Εθνικής, γεγονός που έχει ενδιαφέρον τόσο για τον Αιολικό, που εκπροσωπεί τη Λέσβο στην κατηγορία, όσο και για το έτερο νησιωτικό σωματείο της περιοχής, τον νεοφώτιστο Κανάρη Νενήτων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey